Top creme antirid

/ / Modificat: 2012-11-12
Top creme antirid

Pe masura ce inaintezi in varsta, cremele antirid iti vor deveni cele mai bune prietene. Chiar daca pana acum le-ai evitat si ignorat prin rafturile magazinelor sau paginile revistelor, dupa varsta de 30-35 de ani iti vor trezi interesul mai mult ca oricand. Nu lasa timpul sa-si puna amprenta asupra sanatatii si stralucirii pielii tale. Testeaza unele dintre cele mai eficiente si bune creme antirid de pe piata. Iata cateva recomandari eficiente si testate!

Apidermin

Apidermin este una dintre cele mai ieftine, dar si eficiente creme care lupta impotriva ridurilor. Este si una dintre cele mai populare produse de acest gen, fiind considerata o crema traditionala, demna de toata increderea utilizatoarelor sale.

Olay Regenerist Serum

Olay Regenerist este una dintre cele mai laudate creme antirid. Prin continutul sau bogat de peptide si vitamina B, crema are rolul de a hidrata pielea si de a o mentine bine intinsa, prevenind astfel ridurile. Se aplica doar pe pielea din jurul ochilor.

Vichy LiftActiv CxP

Vichy Liftactiv este o crema de zi care contine o inovatie antirid: peptide si vitamina C, cu eliberare continua. Are rolul de a reda fermitatea fetei si de a netezi ridurile. Este hipoalergenica si ofera confort pielii. Este considerata unul dintre cele mai bune produse antirid de pe piata, cu efecte remarcabile asupra sanatatii si mentinerii elasticitatii pielii.

Revitol Ser Antirid

Produsele Revitol sunt considerate adevarate arme impotriva ridurilor si a imbatraniririi pielii. Serul antirid are rolul de a imbunatati aspectul ridurilor premature si de a mentine elasticitatea pielii. Serul vine la pachet cu alte produse antiimbatranire, intr-un complex special care are grija de pielea ta, prin tinerea la distanta a imperfectiunilor pielii.

Avene Eluage Crema

Avene Eluage Crema este un produs antirid extrem de eficient pentru mentinerea sanatatii si stralucirii pielii. Este un tip de crema restructuranta, care are la baza combinatii patentate de fragmente exclusive de acid hialuronic. Acestea actioneaza stimuland sinteza de fibre si elastina din derm si au rolul de a hrani si tonifia pielea, dar si de a redefini conturul fetei.

Ivatherm crema antirid

Crema antirid Ivatherm aplica o formula inovatoare, exclusiva, care are rolul de a preveni imbatranirea cutanata. Prin aplicarea constanta a cremei si urmarea unui program regenerant, pielea devine mai fina si mai elastica. Multe dintre utilizatoarele cremei i-au laudat "performantele" si au constatat rezultate vizibile in privinta reducerii ridurilor.

L'Oreal Vibreur Collagene

L'Oreal propune prima crema cu vibratie pentru ochi. Este un produs inovator si extrem de eficient, bazat pe colagen si sistem de microvibratie. Aplicarea constanta a produsului previne imbatranirea prematura a conturului ochilor si aparitia ridurilor. In plus, are un efect benefic si asupra reducerii cearcanelor, pungilor de sub ochi si ridurilor.

Care crema antirid de pe piata ti se pare cea mai buna si mai eficienta? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete femei Prevenire riduri

Articole recomandate

Citeste si despre