7 sfaturi prin care economisesti timp in rutina zilnica de frumusete

/ / Modificat: 2017-07-07
7 sfaturi prin care economisesti timp in rutina zilnica de frumusete

Rutina zilnica de infrumusetare s-ar putea sa iti rapeasca mai mult timp decat ar trebui. Nu renunta la ingrijirea personala si la ritualul de infrumusetare doar pentru ca printre ingrijirea copilului, a casei si viata sociala, nu iti mai ramane timp pentru altceva. Invata cateva trucuri simple si de efect, care te ajuta sa fii mereu frumoasa si sa arati fabulos, fara a-ti rapi foarte mult din timpul tau si-asa destul de limitat!

Machiaj neutru ultrarapid - efect intens si de durata

Te-ai trezit tarziu sau esti prea obosita pentru a mai urma toti pasii unui machiaj ca la carte, dar vrei sa arati totusi bine? Nimic mai simplu! Ai nevoie doar de un fond de ten, un blush de obraz, un luciu de buze si o mascara, iar tenul tau va fi fresh si stralucitor in doar cateva minute.

Aplicarea unui strat subtire de fond de ten si a unui blush de obraz potrivit tonalitatii pielii tale, completata cu aplicarea unei mascara si a unui luciu de buze, vor definitiva look-ul tau in doi timpi si trei miscari, ajutandu-te sa fii o aparitie de senzatie, cu minim de efort.

Mascara si rujul - o combinatie rapida si eficienta

Nu ai timp nici sa respiri si trebuie sa iesi rapid din casa? Oricat de grabita ai fi, nu iesi niciodata fara a-ti aplica un strat subtil de ruj si o mascara. Nu dureaza decat doua minute, dar efectul va fi de lunga durata si te va scoate din situatia nefericita de a iesi din casa complet nemachiata.

Lac incolor de unghii - iluzia unei manichiuri perfecte

Nu ai timp mereu sa iti dai cu oja colorata pe unghii si nici sa iti faci manichiura la doua zile? Pacaleste pe toata lumea, improvizand iluzia unei manichiuri perfecte. Curata bine unghiile de urmele lacului colorat, taie-le la acelasi nivel, eventual cat mai scurte (sunt mai practice) si da-le cu lac de unghii incolor.

Vei crea iluzia unei manichiuri bine puse la punct cu doar cateva secunde pierdute, cat dureaza aplicarea lacului si minutele de asteptare cat se usuca. In tot acest timp, poti plati online facturi, ajuta copilul la teme sau lucra ceva pentru serviciu.  

Spalarea zilnica a... bretonului - secretul unui par curat si stralucitor

Nu este nevoie sa te speli zilnic pe cap. Irosesti foarte mult timp si poti afecta sanatatea parului tau. Chiar daca nu este la fel de "proaspat" si curat dupa doua zile de la spalare, il poti face sa para mai aranjat si curat ca niciodata daca speli zilnic... bretonul.

Partea din fata a parului este cea care se ingrasa cel mai repede, din cauza faptului ca firele de par intra in contact direct cu sebuumul din zona tenului. Daca vei spala si usca bretonul in fiecare zi, vei crea iluzia unui par curat mai multe zile la rand, fara prea multa bataie de cap.

Uscarea parului si a mastii de ten... in acelasi timp

Iata un alt mic secret prin care poti economisi timp in rutina de infrumusetare zilnica. Usuca-ti parul, dar opreste-te cu cateva minute inainte de fi complet uscat si aplica-ti pe fata masca pregatita pentru ingrijirea tenului. Apoi, seteaza uscatorul pe functia de aer rece sau intermediar. In timp ce iti usuci partea din fata a parului, grabesti si uscarea si patrunderea in piele a mastii.  

Bucle si fixativ... un par frumos, mai multe zile la rand

Ondularea parului si aplicarea unui strat de fixativ asigura frumusetea parului mai multe zile la rand. Impiedica ingrasarea rapida si prelungeste perioada pana la urmatoarea spalare cu cel putin 1-2 zile. In plus, prezinta si un aspect ingrjijit si bine pus la punct, fara a fi nevoie sa bagi peria in el, ci doar sa il infoiezi putin cu mainile.

Demachiere - trei pasi intr-unul singur

Ritualul de demachiere presupune mai multi pasi: indepartarea machiajului, curatarea cu lotiune tonica si aplicarea cremei potrivite pentru tenul tau. Economiseste timp optand pentru un produs demachiant care are toate aceste proprietati - de curatare, de tonifiere si de hidratare si hranire a pielii.

Tu ce trucuri de infrumusetare cunosti astfel incat sa economisesti timp, dar sa arati in acelasi timp fabulos? Spune-ne secretele si sfaturile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Trucuri frumusete Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre