Top deodorante de dama

/ / Modificat: 2012-11-12
Top deodorante de dama

Deodorantele sunt unele dintre produsele de ingrijire pe care le folosesti zilnic si in care trebuie sa ai mare incredere ca te pastreaza mereu proaspata si curata. Chiar daca principalul criteriu dupa care le selectezi este parfumul sau eficienta, exista si alte principii dupa care femeile le aleg, care sunt legate de pret, accesibilitate, brand sau de modul in care afecteaza sau pateaza hainele.

Iata top cele mai apreciate deodorante de femei! Deodorantele sau antiperspirantele pentru femei se impart in mai multe tipuri: roll-on, stick sau spray! Femeile aleg antiperspirantele in functie de preferinte, de nivelul de activitate fizica pe care il au zilnic, de tipul de piele pe care il au, dar si in functie de cat de mult transpira.  

Rexona Crystal

Rexona este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria produselor antiperspirante. Este cel mai de incredere aliat al femeilor sportive si active impotriva transpiratiei. Cuprinde o gama larga de produse - de tip roll-on, stick sau spray - si au tot soiul de variante pentru piele sensibila, uscata, produse cu pudra sau varianta invisibila etc.

Cea mai noua gama de produse este Rexona Crystal, cu protectie anti-urme si parfumuri noi. Este o gama extrem de apreciata de consumatoare.

Dove Go Fresh

Dove este o alta marca de renume in randul deodorantelor si produselor de ingrijire pentru femei. Cei de la Dove au lansat, de-a lungul timpului, mai multe variante de deodorante spray si nu numai, insa "Go Fresh" este gama care si-a atras cele mai multe fane.

Este laudat de consumatoare ca avand un efect protector de lunga durata si un raport calitate-pret foarte bun.

Nivea Energy Fresh

Un candidat puternic in lupta declarata de producatorii de cosmetice impotriva transpiratiei il reprezinta Nivea Energy Fresh. Este deodorantul care "nu te lasa la greu". Cel putin asa se deduce din review-urile si opiniile consumatoarelor acestui produs.

Intra cu succes in topul celor mai bune sau cumparate deodorante de femei.

Adidas Fruity Rhythm

Adidas a fost intotdeauna unul dintre cei mai puternici luptatori impotriva transpiratiei si mirosului neplacut. Fiecare produs nou din categoria antiperspirantelor si-a dovedit eficienta si a confirmat faptul ca gama Adidas ramane o putere in acest domeniu.

Gama Fruity Rhythm, cu parfum discret de fructe, a intrat rapid in topul preferintelor femeilor si a dovedit ca isi merita locul printre cele mai bune deodorante de dama.

Burjois

Burjois este o gama de produse de ingrijire ceva mai nou intrata pe piata din Romania, dar care si-a castigat rapid adepte, cel putin in categoria deodorantelor antiperspirante, pe care din ce in ce mai multe femei le lauda ca fiind extrem de eficiente impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut.

Garnier Mineral

Garnier este o alta marca de renume in randul produselor de ingrijire pentru femei. Deodorantele antiperspirante sunt printre cele mai bine vandute produse ale lor. Aceasta gama de ingrijire a reusit sa castige usor increderea femeilor si nu le-a dezamagit.

Fa Mystic Moments

Fa ramane un deodorant cu vechime pe piata romaneasca si unul dintre cele mai populare produse antiperspirante pentru femei. Raportul calitate-pret a fost intotdeauna unul care a satisfacut gusturile femeilor. Pretul lui accesibil il face sa fie si mai atractiv pentru doamne.

Care este deodorantul tau preferat si de ce? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete femei Ingrijire femei

Articole recomandate

Citeste si despre