Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita letitzia's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.08.2011
  Postari in forum
  1

  Ciroza hepatica

  Buna dimineata!

  Fetita mea in varsta de 5 ani sufera de ciroza hepatica. In urma a cateva zile am aflat acest lucru, nu mai putem dormi si suntem in cautare de informatii.
  Ii va treburi cat mai repede un transplant de ficat iar aici in Romania nu sunt mari sanse sa gasim asa ceva, pentru ca si medicii sunt cum sunt iar ptr asta probabil va trebui sa mergem in alta tara.
  Suntem distrusi! Ne este frica ca vom pierde propria fiica pe care am dorit-o mult si o iubim...

  Va rog din suflet, orice caz cunoscut(chiar si aici de pe site, mamici sau copii etc care au suferit de asa ceva) sau pur si simplu cazuri cunoscute, dati un semn! Avem mare nevoie de ajutorul vostru, ptr ca de unii singuri nu vom reusi iar MARIUCA MEA TREBUIE SA SUPRAVIETUIASCA!!!!

 2. #2
  Moderator Floricica Avansata NicoleD's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.05.2011
  Postari in forum
  1.467
  Letitzia, ai incercat sa mergi la un specialist, la un spital din Bucuresti? Fundeni de exemplu? Nu porni de la premiza ca nu se poate face nimic in Romania, avem destui medici buni. Eu zic sa incerci.

 3. #3
  Floricica Cu Vechime ioanabalescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.08.2007
  Postari in forum
  9.523
  Letitzia, Prof. Dr Irinel Popescu, Spitalul Clinic Fundeni
  Face transplant de ficat , chiar si la copii

 4. #4
  Moderator Floricica Avansata roxie's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2008
  Postari in forum
  2.054
  La ce medic ati fost? V-a dat ceva tratament de urmat? Ati mai cerut si alte pareri? Si exact cum spunea si Nicole, la noi se fac transplanturi cu succes, nu e nevoie sa mergeti in alta parte.

 5. #5
  Floricica Nou Venita Villi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.12.2010
  Postari in forum
  237
  De dr. Irinel Popescu stiu pana si eu. Este renumit pentru genul acesta de operatii ( la Fundeni sunt 2 mari medici: Sinescu- transplant renal si I. Popescu- transplant hepatic). Chiar daca nu vrei sa o opereze el, mergi la o consultatie, poate iti recomanda cel mai bun specialist din afara ( prin cate spitale a fost in strainatate, sigur va sti un medic foarte bun pentru acest gen de operatii).
  Sa va ajute Dumnezeu!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari