Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita elemik's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.02.2013
  Postari in forum
  1

  Placenta

  Buna ziua!
  As dori sa va intreb si eu ceva...Am 20 de saptamani de sarcina si azi am fost la ecograf.Mi-a spus doctorita ca nu am destul lichid amiotic in placenta si placenta este usor dezmembrata, rupta intr-un fel.Nu prea am inteles dar nici nu am intrebat daca e grav sau ceva de genul,ce inseamna.Ar putea sa ma ajute cineva sa-mi zica daca e grav,adica daca e ceva de speriat.Multumesc.

 2. #2
  Moderator Floricica Debutanta snowdance22's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.08.2010
  Localitate
  Alicante
  Postari in forum
  1.161
  ti-a pus vreun diagnostic concret, in termeni medicali? ca ceea ce spui e cel putin dubios... lichid amniotic in placenta? placenta dezmembrata/ rupta????? ruptura de placenta e una dintre cele mai grave chestii, dar nu cred ca e cazul. precizeaza, te rog, in termeni medicali daca se poate sau citeste ceea ce e scris pe rezultatul ecografiei ca sa te putem ajuta.

 3. #3
  Floricica Avansata dalicris's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2011
  Postari in forum
  1.387
  Se refera la faptul ca in sacul amniotic nu exista destul lichid, deci ori a avut pierderi, ori a avut putin lichid de la inceput. Ceea ce nu prea este bine, cand se atinge nivelul critic, se poate declansa nasterea. Snowdance are dreptate, precizeaza diagnosticul de la ecografie.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari