Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita adina_maria's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.02.2013
  Postari in forum
  8

  Anestezia la cezariana

  Buna ziua sunt o viitoare mamica , am inteles ca la maternitatea Braila se practica la cezariana numai anestezie generala. Voi ce cunoasteti este obligatorie anestezia generala, sau poti alege una din anestezii (generala sau rahianestezie ) ? Eu as opta pentru rahianestezie, dar am inteles ca nu te intreaba , voi ce cunoasteti?

 2. #2
  Floricica Debutanta Hayeti's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.06.2011
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  1.068
  Mi se pare normal ca inainte de nastere sa discuti cu doctorul toate detaliile despre felul cum va decurge operatia...prin urmare si felul anesteziei.
  In Bucuresti se merge pe rahianestezie in general, doar daca mama specifica in mod expres ca vrea anestezie generala, se ia in calcul aceasta optiune. La spitalele private (eu am nascut la Medlife) cu putin timp inainte de nastere ai o intalnire cu medicul anestezist cu care discuti toate problemele tale medicale, evident cu dosarul adunat pe parcursul sarcinii si cu alte documente care sa ateste stari speciale - radiografii, ecografii, EKG....si o discutie cu medicul neonatolog.

  Nastere usoara si bebel sanatos si norocos!

 3. #3
  Floricica Debutanta Adriana2181's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.08.2011
  Postari in forum
  677
  Bună!

  Eu când am născut, mămicile din salon, care aveau cezariană, toate fuseseră cu generală. Nu cred că merge rahie la Brăila

 4. #4
  Floricica Nou Venita Mamy3's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.04.2013
  Postari in forum
  133
  Eu una nu vad de ce nu ar merge cu rahie. Mi se pare ca e optiunea mamei.
  Eu am 2 cezariene la activ (ce-i drept nu am nascut la Braila) si la amandoua am rahie.

  Trebuie vorbit cu doctorul si expusa problema.

 5. #5
  Floricica Nou Venita Sorina82's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.07.2013
  Localitate
  Braila
  Postari in forum
  45
  Buna. Am o prietena care a ales sa nasca la Galati tocmai din aceasta cauza. La Braila asa se aude ca se fac numai anestezii generale. Si eu am ales aceeasi doctorita din Galati , ca si prietenma mea, si voi naste la Galati.
  Nastere usoara tuturor

 6. #6
  Floricica Nou Venita dianabia's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.06.2013
  Postari in forum
  74
  Buna. La prima nastere (Vaslui) mi s-a facut anestezie generala fara sa fiu intrebata. Acum, voi naste in decembrie, la iasi, si sincer parca n-as mai vrea tot anestezie generala (inca nu am vb cu doctorul). Ma poate la muri cineva in ce consta rahianestezia si daca e mai dureroasa ca cea generala .

 7. #7
  Moderator Floricica Cu Vechime denyy10's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.07.2007
  Localitate
  CRAIOVA
  Postari in forum
  5.777
  Buna dragelor...eu am nascut prin cezariana cu rahie.,m-am bucurat de primele clipe de viata a fetitei mele,dureri apar dupa ce trece efectul anesteziei ,in cazul meu minore si asta dupa ore bune,la generala durerile apar dupa ce te trezesti...recomandabil este rahie...discutati cu medicul,este mult mai bine si pt.copil

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari