Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Debutanta bebelaa's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.10.2007
  Postari in forum
  957

  Evenimente din Comunitatea Burticilor!

  Aici puteti posta evenimentele care au loc in aceasta comunitate: intalniri, vesti si tot ceea ce va doriti si intra in tema acestui subiect! Sa auzim numai vesti bune si frumoase. O sarcina usoara si o burtica fericita!

 2. #2
  Floricica Debutanta bebelaa's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.10.2007
  Postari in forum
  957
  Burtici va anunt ca Luni vom avea discutie cu psihologul Anca Munteanu in sectiunea din forum In direct cu specialistii, tema : In asteptarea bebelusului, doar tu sau toata familia?

  "Ne intrebam cum isi petrece familia in intregul ei cele 9 luni de asteptare? Prin ce sunt aparte aceste 9 luni diferite fata de restul vietii? Pentru femeie ele sunt cu siguranta niste luni deosebite dar pentru partenerul ei, rudele lor, un copil care exista deja in familie? Ei cum asteapta nasterea bebelusului? Fie ca este fiu, frate sau nepot...

  In articolul in asteptarea bebelusului vedem diferite situatii atunci cand este vorba despre asteptarea nasterii unui copil. Ce o declanseaza pe fiecare? Ce starneste sarcina in fiecare membru al familiei? Cum se modifica legaturile dintre ei cu acesta ocazie? Multe intrebari carora ne propunem sa le cautam impreuna raspunsurile." ne spune psihologul Anca Munteanu.

  Va asteptam la discutie, nu uitati, Luni de la ora 20:00. Va pe toate!

 3. #3
  Floricica Nou Venita clari's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.11.2008
  Postari in forum
  223
  eu am 22 de ani si burtica mea are 6 saptamani si 3 zile; sotul meu are 36 de ani ..
  nu am greturi sau vreun alt rau de sarcina; dar sotul meu le are pe toate; s-a si ingrasat si pofteste mai mereu este si f stresat si irascibil.:)
  hehe in rest bucuria e mare. e prima mea burtica .

 4. #4
  Moderator Floricica Avansata ana_micu83's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.10.2008
  Localitate
  Sibiu
  Postari in forum
  2.189
  Pentru mamicile care cred in puterea lui Doamne Doamne:

  Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei

  Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
  Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
  Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari