Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Interesant Primele batai de inima ale bebelusui din burtica

  Cred ca auzul primelor batai de inima ale bebelusui din burtica este una dintre cele mai emotionante si unice moment din timpul sarcinii. Pentru mine a fost prima confirmare reala ca vom avea cum copil, ca in burtica mea creste un sufletel mic si ca voi deveni mamica. A fost ceva unic, inimaginabil de frumos si de intens, avea atatea emotii si bineinteles ca m-au cuprins lacimile de fericire si de emotie.

  Cum a fost pentru voi sa avuziti primele batai de inima ale bebelusui din burtica?

 2. #2
  manuelamanu
  Guest
  Noi am plans, atat eu cat si sotul, am izbucnit in plans. E un sentiment minunat, un sentiment pe care il simti cu fiecare particica a corpului, o simfonie de sentimente: emotii, placere, satisfactie, bucurie... Este minunat!

 3. #3
  Floricica Avansata ssinziana's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.11.2011
  Postari in forum
  1.268
  A fost extraordinar :):x am plans de fericire :) e un sentiment foarte puternic pe care nu credeam ca il voi simti vreodata :) probabil ca si nasterea va avea un impact puternic si un sentiment profund de fericire :)
  Abia astept!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari