Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita mada2000's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.08.2009
  Postari in forum
  31
  Cand a descoperit ca are "cocosel" l-am lasat in pace. Ceea ce ma ingrijoreaza e, ca nu renunta apune mana si mai ales inainte sa adoarma. La inceput i-am explicat fara a-l certa ca nu e sanatos sa puna mana mereu acolo, nu a functionat. . Pe urma il certam si ii spuneam sa ia mana de acolo. . . Nici asta nu functioneaza. Nu mai stiu ce sa fac sa il dezvat de a mai pune mana la "cocosel". Am crezut ca e normal sa descopere ce are el acolo si l-am lasat in pace, insa acum vad ca a devenit obisnuinta. Ce ma sfatuiti?

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Am mai avut o discutie in direct despre masturbare si o vom relua. Va astept astazi de la ora 20 intr-o discutie in direct. Dat fiind ca subiecyil se potriveste. Va fi vorba despre schimbarile aparute de-a lungul timpului. Ceea ce va pot spune acum este ca atingerea si manipularea penisului reprezinta o placere indiferent de varsta si aceasta placere este la baza comportamentului despre care vorbiti. Este o zona erogena a carei atingere produce placere.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari