Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita mami_de_baiat's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.11.2013
  Postari in forum
  23

  Exclamatie HELP! Trompe infundate

  Am o prietena care a descoperit recent ca nu poate avea copii pt ca are trompele infundate. Acum face tratamente cu cocktail de antibiotice si nu mai stiu ce pastile injectate in trompe. Doamna doctor i-a zis ca trebuie sa dea primele rezultate in 3 luni de tratament, altfel nu se mai desfunda si nu are alta sansa decat sa faca fertilizare in vitro.
  Chiar nu se mai poate face nimic pana acolo? O interventie chirurgicala sau altceva? Ce sanse sunt sa ramana insarcinata sau sa pastreze o eventuala sarcina prin fertilizare?
  Astept cu nerabdare raspunsuri! Femeia iubeste foarte mult copiii si isi doreste cu disperare cel putin unul.
  Va multumesc!

 2. #2
  Floricica Avansata Mari.P418's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.09.2013
  Postari in forum
  1.822
  Daca a facut histerosalpinograma si a constatat ca are ambele trompe infundate ar putra face o intervenție laparoscopica dar trebuie discutat cu medicul eventualele riscuri.

 3. #3
  Floricica Nou Venita mami_de_baiat's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.11.2013
  Postari in forum
  23
  Multumesc mult!Nu stiu exact ce a facut, dar ii zic sa intrebe si de interventia laparoscopica. Da, are ambele trompe infundate.
  Multa sanatate!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari