Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita lory22's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.09.2009
  Postari in forum
  22
  anemia e greu de tratat dak e in faza avansata.anemia usoara e mult mai usor si se trateaza acasa cu un regim variat si cu o cura de fier picaturi depinde de varsta copilului...am vazut insa un copil cu anemie avansata...eram internata cu asta mik a mea la budimex si in salon era un baietzel cu anemie,saracutzul era galben la fata ca o lumanare,pupilele dilatate,zicei k nu o sa mai traiasca.mamica lui era disperata,doctorii dadeau din umeri...dar sa facut bine cu mult tratament.si sa va zic cum vedem dak copilul nostru are sau nu anemie,sa nu radeti k un doctor a zis asta,STRANGETI VARFUL URECHII LA BEBELUSI SI DAK SE INROSESTE NU E ANEMIC !!!! POOP INGERASII VOSTRI!!!

 2. #2
  Floricica Nou Venita lory22's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.09.2009
  Postari in forum
  22
  SI INCA CEVA DOCTORII AU ZIS K ANEMIA APARE ATUNCI CAND COPILUL ARE UN REGIM ALIMENTAR STRICT,SI NOI FACEM ASTA DIN PREA MULTA GRIJA DAR NE POT AFECTA COPII .SA VA ZIK CA ACEL COPIL DE 3 ANI NU GUSTASE VREODATA MUSTAR K NU II DADEA MAMA SA NU PATEASCA CEVA SI ALTELE SI UITE K A AJUNS CU EL LA SPITAL. SARACUTZUL CAT A MAI PLANS LA TRATAMENT!!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari