Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita iongabi_g's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.12.2008
  Postari in forum
  1
  Este un subiect care necesita o dezbatere laborioasa si de aceea am si eu o intrebare si o dilema: sa incep cu intrebarea: de ce priveste societatea cu reticenta copiii cu dizabilitati? si dilema; cum sa pun bazele unei fundatii care sa se ocupe cu strangerea de fonduri si ajutarea copiilor cu dizabilitati, mentionez ca sunt in anul III la psihologie

 2. #2
  Floricica Nou Venita maili's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.07.2008
  Postari in forum
  19

  Buna intrebarea ta si cred ca aceasta intrebare si-au pus-o in primul rind parintii care au copii cu dizabilitati .Si ca sa-ti raspund la intrebare parerea mea este ca in primul rind lipsa informatiei ( ca sa nu fiu dura si sa spun lipsa educatiei...).Sigur vor mai trece ani buni pina cind societatea noastra va fi altfel...Ideea ta de a face o fundatie pentru stringerea de fonduri pentru acesti copii mi se pare foarte buna si iti doresc succes .Nu stiu sa te ajut in ceea ce priveste deschiderea unei astfel de fundatii , poate doar o persoana care este avocat sau are o asemenea fundatie te poate ajuta.Dar pentru ca esti studenta la psihologie te-ai gindit vreodata sa lucrezi cu acesti copii ?

 3. #3
  Floricica Nou Venita arriana's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.01.2007
  Postari in forum
  246
  este o ideee buna cu fundatia pentru ajutarea copiilor cu probleme. dar, poate ca ar fi bine daca ai incerca sa te alaturi unei fundatii deja constituita care deruleaza programe in acest mod. un exemplu foarte bun este fundatia Principesa Margareta. nu stiu prea multe date dar o sa incerc sa aflu si o sa-ti spun.
  bafta in ce vrei sa faci!
  un An Nou Fericit!!!

 4. #4
  Floricica Nou Venita mirela m's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.02.2008
  Postari in forum
  109
  super !!!!!!!!!si noi vrem sa facem o fundatie pentru copii cu dezabiltatii,noi avem un baietel de1ansi4luni diagnosticat cu sindrom rbinstein-taybi.voi ce prbeme aveti?oricum va doresc numai bine si sper sa ne mai auzm.

 5. #5
  Floricica Nou Venita mirela m's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.02.2008
  Postari in forum
  109
  in prncpiuiti mai tebuiesc inca 2 persoane -membri fondatorii-,un patrimoni al fundatiei,si actele pentru infintarea acesteia.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari