Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Senior coria's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.03.2009
  Localitate
  Satu Mare
  Postari in forum
  3.299

  Copiilor dislexici din Romania li se ofera accesul egal la educatie

  Topicul este raspuns la articolul Copiilor dislexici din Romania li se ofera accesul egal la educatie

  As vrea sa fiu informata de lansarea (cu data exacta) a portalului dislexic.ro si de aparitia cartii.Am in posesie un "Indrumator pentru tratarea tulburarilor lexico-grafice", dupa metoda dr.Meixner Ildiko, editat cu sprijinul Asociatiei Romane Pentru Copii Dislexici. Sunt foarte interesata de acest subiect din punct de vedere pedagogic. Pentru multe cadre didactice (nespecializate,cum ar fi logopezii)este foarte greu sa depistezi acesti copii, dar sa mai si lucrezi cu ei, fara nici un indrumator sau manual adecvat. Editarea acestui manual, va fi foarte bine venita si o sa am grija sa-mi anunt colegii interesati, chiar si inspectoarea de specialitate de intentia dvs. Felicitari!

 2. #2
  Floricica Nou Venita littlelory's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.10.2009
  Postari in forum
  82

  Pentru cele care cauta direct pe forum

  Site-ul dislexic.ro s-a lansat deja, am verificat eu. Pentru cele interesate, linkul pentru comandarea cartii de care spune coria, insa in varianta re-editata: Carti si publicatii .

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari