Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita wanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.06.2009
  Postari in forum
  211
  Deschid acest topic deoarece ma deranjeaza foarte tare sa deschis pagina la comunitate si marea majoritate a subiectelor sa fie cele de la sectiunea bazar.  Am adresat o rugaminte la admin la topicul :"un fel de OPC", la care cateva fete au subscris, dar cum topicul a fost inchis fara macar vreo aluzie la problema adresata, am considerat ca ar fi corect sa deschid un topic nou unde sa facem aceasta "rugaminte" ,asa ca o sa fac copy/paste la ce am spus si dincolo poate astfel acest inconvenient sa fie solutionat intr-un fel sau altul...  "PROPUN CA PTR 1, 2 SAU X TOPICURI CREATE SAU LA CARE SE POSTEAZA, SA APARA DOAR SECTIUNEA "BAZAR" FARA NUMELE TOPICULUI, PTR CA ESTE DERANJANT SA DESCHIZI PAGINA LA COMUNITATE SI SA VEZI DOAR TOPICURI DE BAZAR.  nu am nimic cu nimeni, respect fetele care vand lucrusoare noi sau vechi, dar totusi denumirea site-ului este "copilul.ro" si nu BAZAR.

  ptr cine este interesat de oferte cred ca este ft usor sa deschida sectiunea "bazar", fara a le vizualiza la comunitate.

 2. #2
  new sunshine
  Guest
  Da ar fi o idee sa se mute bazarul alaturi de celelate subieste acolo la banner unde sunt si subiectele mari:
  Educatie/Nume de copii/Sanatea Copilului/Pt mami/Forum/Comunitate/Bazar

 3. #3
  Floricica Nou Venita wanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.06.2009
  Postari in forum
  211
  DA, Adela, ar mai fi variante, numai ca se pare ca acum cand pot sa-si spuna parerea, nu mai reactioneaza nimeni cu toate ca pana acum deranja pe toata lumea.

  daca ne uitam la nr de vizite mi se pare aiurea sa deschizi si sa nu postezi daca e o chestie care te deranjeaza..

 4. #4
  new sunshine
  Guest
  Eu pot sa spun ca nu ma deranjeaza bazarul pt ca ignor aceste postari.Dar pt linistea si estetica forumului ar fi mai bine sa fie mutat bazarul.

 5. #5
  Floricica Nou Venita wanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.06.2009
  Postari in forum
  211
  Eu am precizat ca nu am nimic cu nimeni , pot fi "n" subiecte , doar ca e aiurea in momentul in care deschizi sa vezi doar cele din sectiunea bazar..ici colo daca e vreo discutie pe la vreun club....

 6. #6
  Guest
  wanu, ti-ai luat inima-n dinti si l-ai deschis...sper sa primesti cat mai multe voturi PRO COPILUL.RO[invazie]

 7. #7
  Floricica Veterana ursulet's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.01.2009
  Localitate
  Giurgiu
  Postari in forum
  16.542
  Eu nu am absolut nimic in privinta bazarului, dar aveti mare dreptate: ar trebui sa fie o sectiune separata, care sa nu apara si la comunitate...si asta chiar si pt o mai buna organizare a forumului pt ca , in acest fel este o mare "incalceala" intre discutii despre cresterea copilului si vanzarea lucrurilor.

 8. #8
  Floricica Avansata niconor's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.07.2009
  Localitate
  Un orasel din Norvegia
  Postari in forum
  1.953
  nici eu nu am nimic impotriva bazarului, dar si mie mi se pare ciudat ca discutiile de pe forum se impletesc cu vanzarea sau cumpararea de obiecte. cred si eu ca ar trebui facuta o departajare intre cele 2 sectiuni: forum si vanzare-cumparare.

 9. #9
  new sunshine
  Guest
  Ar da bine si la imaginea forumului,nu ar mai parea ca suntem la piata.

 10. #10
  Administrator Floricica Debutanta kiddo's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2008
  Postari in forum
  1.182
  Salutare tuturor!

  Haideti sa stabilim un lucru: orice sugestie ati avea legat de site, postati in subiectele care ni se adreseaza direct, din zona Probleme tehnice si sugestii, scrieti-ne mesaje private sau mail-uri. Astfel, veti fi sigure ca sugestiile voastre ajung la urechile noastre. Promitem sa tinem cont de sugestiile voastre atunci cand lucram la site si chiar sa le punem in aplicare pe cele care sunt posibile.

  Subiectele ca acesta deschise in forum nu fac decat sa sporeasca discutiile contradictorii.

  Am citit opiniile voastre legate de zona Bazar a forumului si vom vedea ce se poate face in acest sens.

  Va multumesc mult pentru intelegere si pentru faptul ca va pasa de ceea ce se intampla pe site-ul Copilul.ro, in general, si pe forumul Copilul.ro, in mod special.

  Acest subiect va fi inchis!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari