Tort de Pampers. Tort de scutece | Magazin online de Torturi din scutece Pampers. Cadou botez. Cadou nou-nascuti. - Adelina Designs
Torturile din scutece inseamna lucrusoare create cu drag si poveste.
Nu-i asa ca ati fi mult mai originali cu un tort de scutece, dacat cu clasicele hainute ce se aduc nou-nascutilor?
Stiati ca un bebelus in primul an de viata foloseste peste 2000 de scutece de unica folosinta ? Asadar, este un cadou foarte practic.
Pe langa scutecele de unica folosinta, tortul de scutece poate contine (in functie de optiuni ) si multe alte lucruri utile oricarui bebelus.
Nu credeti ca este un cadou mult mai elegant decat un bax de scutece si alte cateva lucrusoare puse intr-o punga de cadouri ?
Sunt ambalate in conditii igienice, scutecele nu sunt desfacute in timpul realizarii tortului, astfel incat ele raman sterile.
Va fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra, de varsta si necesitatile copilului – in acest fel, tortul dumneavoatra de scutece va deveni un produs unicat. Dumneavoatra alegeti culoarea tematica, marimea scutecelor, cantitatea si calitatea accesoriilor.

Tort de Pampers. Tort de scutece | Magazin online de Torturi din scutece Pampers. Cadou botez. Cadou nou-nascuti. - Adelina Designs

Toate acestea fac din tortul de scutece cadoul ideal pentru prima intalnire cu bebelusul, pentru botez, pentru zilele de nastere, pentru mot, pentru Craciun etc.