Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Debutanta antonioroby75's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.01.2010
  Postari in forum
  627

  Exclamatie Scutece nr. 6, altele decat Pampers

  Buna! S-au retras de pe piata scutecele Momi. Acum caut alta marca insa nu Pampers, caci bebe se irita de la benzile elastice.
  Va multumesc!

 2. #2
  Floricica Novice alexaa_d's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.08.2009
  Postari in forum
  339
  Buna pot sa te contrazic, inca exista pe piata scutece Momi, avem magazinul chiar langa noi, daca esti interesat, iti pot lasa adresa.

 3. #3
  Floricica Debutanta antonioroby75's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.01.2010
  Postari in forum
  627

  Nefericire Momi

  Eu sunt din Moldova si nu gaseam decat pe net. Insa cele doua firme de unde cumparam inca din 2009 au epuizat stocul si nu mai aduc. Era convenabil, caci la comenzi mai mari de 150 ron acordau transport gratuit la curier. Dar miercuri mi-au confirmat telefonic retragerea acestor scutece de pe piata. Desigur ca se mai gasesc pentru o perioada in unele locuri unde inca nu au epuizat stocurile. In aceasta seara le-au inlocuit cu scutece Mamia. Am comandat de proba caci nu aveam alternativa. E posibil sa am o surpriza placuta si sa fie buni caci sunt mai scumpi decat Momi. Multumesc, insa nu cred ca mi-ar folosi adresa unui magazin care nu vinde on-line caci nimeni nu s-ar complica sa ambaleze si sa expedieze.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari