fata mea s-a ridicat ptr ptima data in picioare la 6 luni ,acum are 7 si ar sta toata ziua in picioare ,se ridica sprijinindu-se de mobila,nu stiu ce sa fac sa o las sa continuie sa stea in picioare sau sa incerc sa evit? voi ce pareri aveti? bebelushii vostrii cand au stat in picioare?
Ultimele discutii din forum
-
23.07.2008 17:03:29 #1
-
23.07.2008 19:02:21 #2
bravo,Ariana!si noi ne-am ridicat la 5luni jumate iar la 6luni a inceput sa se sprijine de canapea sa se ridice.de ce ti-e frica doar se ridica sg.nu o fortezi tu?
-
23.07.2008 19:46:41 #3
copilasii mei au fost ambitiosi de mici.
ma uit acum la cristi si imi aduc aminte de niki cum vroia sa stea in picioare,tinuta de mine,de pe la 2 luni.
tinut in picioare,face si pasi.
nu ii place sa stea pe spate,vrea in fundulet sau in pozitie verticala...
stiu ca nu e bine,dar plange ft tare...insa nu il tin mult.
-
23.07.2008 22:23:44 #4nicole13Guest
baietelul meu a inceput sa mearga dus de manute de pe la 7 luni si jumatate si tin minte ca la controlul de 8 luni doc mi-a zis sa nu-l duc pe distante mari si nici sa nu-l las mult in picioare pt ca nu au muschii suficient dezvoltati si stiu ca am mai citit si pe net ceva in legatura cu asta; asa cum spunea si Nico de pe la doua luni se ridica cand il luam de manute direct in picioare si de pe la 4 se ridica sa stea in fundulet; cel mai bine este sa nu-i fortam sa faca nush ce lucruri ca e musai la varsta respectiva, dar nici sa-i lasam sa le faca daca dauneaza sanatatii lor!
-
24.07.2008 06:02:44 #5
se ridica singura nu am fortat-o delok ,din contra as vrea sa nu se ma ridice atat de mult ,daca ar fi dupa ea ar sta toata zia numai in picioare
-
24.07.2008 12:52:25 #6
eu zic sa nu-ti faci probleme ai fata mare vrea sa mearga
-
24.07.2008 14:29:33 #7
buna fetelor....si matei a inceput sa mearga tinut de manute de pe la 7 luni iar acum la 10 luni alearga si numai tinandu-se de un degetel de al meu...eu am fost foarte multumita si fericita numai ca zilele trecute o doamna pe strada ne-a facut observatie cu privire la asta ca cica este prea mic sa merga si ca il obosim.dar asa cum spuneati si voi el merge de placere, nu l-am fortat.oare o fi bine, o fi rau??
-
24.07.2008 19:02:01 #8
noi abea acuma stam in picooare la 7 luni si 2 saptamini va merge cind va fi stapina pe ea uni merg mai repede alti mai tirziu
-
24.07.2008 19:16:41 #9
Parerea mea este ca e bine sa stea in picioare dupa ce se ridica singur,inseamna ca e pregatit s-o faca...stiu un bebe pe acest forum care merge de la aproape 7 luni,cazuri rare dar exista si astfel de copii.
-
30.07.2008 19:05:55 #10
Catalina dar daca merge ea ,,,inseamna ca e pregatita ,,de ce sa ti faci griji ..bravo ei ! asa devreme ,,ken s-a ridicat pe la 8 luni jumate ,,chiar 9 parca ...eu il pun sa se tina de masuta si l las acolo si se joaca asa in picioare ,,,cobor masa pana la inaltimea lui ...
-
31.07.2008 02:37:22 #11
Oli a facut 3 pasi singurel dar ii este frica sa mearga , cateodata sta in picioare fara sa se sprijine si cand realizeaza ca nu-l tine nimeni se sperie si se aseaza.In rest merge peste tot tinandu-se de toate cele prin casa, este foarte activ.