MedLife investeste in medicina privata din Brasov

/ / Modificat: 2011-09-15
MedLife investeste in medicina privata din Brasov

Brasovul devine al doilea oras dupa Bucuresti unde MedLife ofera servicii medicale integrate: clinica, spital, maternitate, laborator si farmacie.

MedLife a investit in dezvoltarea unui spital multidisciplinar in Brasov, a carui inaugurare oficiala are loc astazi, dar si in achizitionarea, in proportie de 100%, a clinicii Eva din Brasov, cea mai mare maternitate din regiune.

"Odata cu aceasta investitie, Brasovul devine al doilea centru important in medicina privata, dupa Bucuresti. Suntem mandri ca putem oferi servicii medicale complete, de la consultatii multidisciplinare si investigatii imagistice de inalta rezolutie la interventii chirurgicale complexe si nasteri, astfel incat brasovenii sa nu mai fie nevoiti sa mearga in alte centre pentru asistenta medicala de care au nevoie", a declarat Mihail Marcu, Presedinte CA MedLife.

medlife

Desfasurat pe o suprafata de peste 5.500 mp, noul spital MedLife din Brasov cuprinde:

  • un ambulatoriu multidisciplinar de mari dimensiuni cu 30 de specialitati medicale;

  • un centru performant de imagistica;

  • un bloc operator cu 3 sali de operatie;

  • o sectie de ATI;

  • 3 linii de garda care vor asigura functionalitatea spitalului 24/24;

  • o farmacie proprie;

  • rezerve de cate unul si doua paturi.

Capacitatea totala a spitalului este de 60 de paturi, unitatea medicala beneficiind de echipamente de ultima generatie, precum RX Axiom Iconos R200, Ecograf Acuson S2000 care permite efectuarea ecografiilor cu substanta de contrast, ecograf de ginecologie Voluson E8, statie centrala de monitorizare pentru ATI, turn de celioscopie Olympus pentru chirurgie generala, artroscopica, urologica si ginecologica, lampi scialitice cu reglaj de temperatura a culorii.

medlife1

Echipa spitalului MedLife din Brasov numara mai mult de 140 de angajati, dintre care 50 de medici cu o vasta experienta, precum si asistente medicale bine pregatite, care vor gestiona cazuri din sfera oncologiei, hematologiei, nefrologiei, ginecologiei, cardiologiei, ortopediei, dermatologiei, endocrinologiei, gastroenterologiei, oftalmologiei, ORL-ului, precum si interventii complexe din sfera chirurgiei generale, ORL, oftalmologiei, ortopediei, urologiei, neurochirurgiei, chirurgiei buco-maxilo-faciale si altele.

In primul an de activitate, se aproximeaza ca clinica va fi vizitata de aproximativ 120.000 de brasoveni, iar spitalul va primi aproximativ 3.000 de pacienti. Spitalul MedLife Brasov reprezinta cea de a patra unitate spitaliceasca operata de MedLife la nivelul intregii tari, celelalte 3 spitale fiind concentrate in Bucuresti si Arad.

Maternitatea Eva, cea de-a doua investitie importanta a MedLife in Brasov, a intrat in portofoliul grupului in urma unei achizitii si a inregistrat, din 2007 pana in prezent, peste 4700 de nasteri si un numar total de 1200 consultatii lunar.

Pentru a creste adresabilitatea serviciilor acestei clinici, MedLife va deschide in urmatoarea perioada un centru de medicina materno-fetala, primul centru de acest tip din Brasov. Centrul va include servicii de fertilizare in vitro si va realiza interventii chirugicale in domeniul medicinei materno-fetale.

Eva reprezinta cea dea treia maternitate din portofoliul MedLife. Prima a fost inaugurata in 2007, in cadul spitalului Life Memorial Hospital din Bucuresti, iar cea de-a doua se afla in cadrul spitalului MedLife Genesys din Arad.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maternitate

Articole recomandate

Citeste si despre