Scoala Altfel, saptamana 1-6 aprilie, Fundatia Calea Victoriei

Scoala Altfel, saptamana 1-6 aprilie, Fundatia Calea Victoriei


In cadrul programului Scoala Altfel 2013, va propunem urmatoarele proiecte educative si culturale:

Descopera Bucurestiul Cultural in cinci zile, cu istoricul Anita Sterea – pentru elevi de 10-18 ani (5 zile – 20 ron / zi sau 80 ron / 5 zile)

Acest proiect include promenade cu ghidaj pe Calea Victoriei (ziua 1) si intrari in palate si cladiri de patrimoniu spectaculoase: Hanul lui Manuc, Palatul Cesianu-Racovitza, Cercul Militar National, Teatru Odeon, Manastirea Stavropoleos etc. In cazul elevilor mai mari (15-18 ani), in ultima zi se poate prezenta un proiect personal despre oras, din perspectiva celor aflate la promenade.

De asemenea, pentru elevii de toate varstele, va propunem descoperirea unor domenii fascinante, care nu sunt incluse in programa scoala:

Atelier de Actorie, cu actrita Smaranda Caragea – 25 ron / copil (derulat la scoala sau la sediul fundatiei)

Atelier de Modelaj in lut, mozaic si arte plastice, cu Maria Petreanu sau Teodora Varzaru – 25 ron / copil (derulat la scoala sau la sediul fundatiei)

Oiseau_de_feu3
Atelier de Astronomie, cu Adrian Sonka – 25 ron / copil (derulat la scoala sau la sediul fundatiei)

Atelier de povesti & Jurnalism, cu jurnalista Ana Maria Ciobanu – 25 ron / copil (derulat la scoala sau la sediul fundatiei)

Atelier de bune maniere prin teatru, cu actrita Marcela Andrei - 25 ron/copil (derulat la scoala sau la sediul fundatiei)

Elevii care vor participa la proiect vor primi, la final, diplome de participare la atelierele Fundatiei Calea Victoriei, semnate de lectori.

 

Pentru detalii, puteti scrie la: contact@victoriei.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Scoala altfel

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul