Doua zile de distractie si shopping creativ la Kids Land Fest, editia Back to school

/ / Modificat: 2019-08-26 14:10:16

Cea de-a treia editie a Kids Land Fest isi deschide larg portile pentru copii si parinti in zilele de 7 si 8 septembrie, in parcul Bazilescu din Capitala.

Kids Land Fest aduce in atentia publicului bucurestean idea de shopping creativ, precum si activitatile cele mai indragite recreativo-educative pentru copii si parinti cu care festivalul s-a lansat pe piata in 2018, totul intr-o editie de toamna Back to school.

cover

Pentru copii am pregatit doua zile de activitati in aer liber pline de veselie si buna-dispozitie, cu ateliere care mai de care mai antrenante, de la olarit si pictura pe apa, arta florala, Henna Journey si multe surprize pregatite de Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk si Blu Party.

Parintii sunt asteptati si ei sa puna "umarul" la distractia generala si sa se alature activitatilor celor mici. Pentru cei care vor sa aiba parte de o experienta interactiva si foarte amuzanta, Photo Booth-ul oferit de Camera Luminoasa este solutia perfecta. Distractia este garantata, iar experienta va fi de neuitat datorita fotografiilor magnetice cu care vor putea pleca acasa.

Nu vor lipsi nici spectacolele de magie cu scamatorul Cristain DeNis, recitaluri de muzica si dans la scena, dar si demonstratii de Taekwondo - arte martiale coreeana, caracterizata in special prin lovituri inalte cu piciorul si lovituri cu pumnul, demonstratii realizate de Clubul Sportiv Evolution Taekwondo Team si concursuri cu premii oferite cu generozitate de SOLARIS PLANT, Boribon, Asia’n Bucate, Amos Romania, Profy Way of HR M&Events.

Dupa “munca“ si rasplata. Pentru iubitorii de vintage, Octobus van vine cu simpaticul VW T2 recent repus pe roate, unde vor gati Fresh Hot dogs dupa o reteta reinterpretata, cu ceapa caramelizata, jalapenos, castraveciori si varza murata. Papilele gustative vor fi rasfatate cu arome alese de inghetata artizanala, aduse special pentru acest eveniment de Butoiul cu inghetata. Pentru ca pofta de dulce vine mancand, Senzatii dulci by Ciricli vine in atentia pasionatilor de bunataturi cu personaje din vata de zahar atat de dulci si bune de nu le poti rezista! Pentru un plus de energie si vitalitate, cafeaua si fresh-urile sunt asigurate de Coffee Bike Romania.

Si cum scola si toamna bat la usa, dati o raita pe Aleea expozantilor, unde veti descoperi produse handmade unicat pentru casa si familie, lucrate cu talent si migala de maestri artizani ce dau culoare celei de-a treia editii a Kids Land Fest.

Intrarea la eveniment este libera.

PARTENERI: Asociatia Artia, Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, Blu Party, BNI Romania, Camera Luminoasa, Imagine Art Center, Red’s Flowers, Tipografia IndArt, Scoala de Mestesuguri, Traditii si Olarit Cristian Munteanu, Clubul Sportiv Taekwondo Team, Cabinet Individual de Psihologie Natalia Bajenaru, Uber Pixel, Fathia, Magic Spot, Bio Aleea, Proactive Marketing Solutions, Recreativo.

Un eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 1/ADP.

Despre organizatori

Asociatia Culturala Sarang Hanguk (ACSH) este o organizatie nonguvernamentala (ONG) care promoveaza multiculturalismul si care creaza conexiuni intre oameni, institutii si comunitati care au acelasi scop ca al sau. Scopul activitatilor Sarang Hanguk (https://bit.ly/2MCDzkO) este de a ajuta copiii sa descopere importanta diversitatii intr-o multitudine de forme si culori, explorand lumea din jurul lor si invatand prin joc si joaca. Prin toate activitatile sale, Sarang Hanguk stimuleaza curiozitatea naturala a copiilor, dezvoltand creativitatea si cultivand rabdarea si increderea in propriile forte. Tehnologia permite copiilor sa traiasca astazi intr-o societate globala, unde pot vedea si comunica instantaneu cu alti copii din intreaga lume. Cu toate acestea, copiii nu pot intelege cu adevarat, nu pot aprecia si nu pot comunica cu ceilalti decat daca au experimentat cultura intr-un mod autentic, iar aici intervine echipa Sarang Hanguk.

Cum facem asta?

1. Prin evenimente de informare, constientizare si educare pe care le organizeaza ACSH (Seri tematice, workshop-uri, ateliere de creatie, intalniri formale si informale) sau la care luam parte din postura de partener si/sau co-organizator (festivaluri, concerte, lansari de carte si film, conferinte si seminarii, mese rotunde etc).

2. In cadrul proiectului „Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk”, prin intermediul caruia desfasuram ateliere de creatie pentru copii in cadrul programului Scoala altfel, dar si workshopuri tematice in scoli si gradinite care promoveaza multiculturalismul (Multicultural days, Music Month, Light Fair, Food Fair, Family Day 2017, Children’s Day etc).

3. Korean arts & crafts este singurul optional de pe piata din Romania dedicat promovarii diversitatii culturale si deprinderii unor tehnici de lucru venite tocmai din Tara Diminetilor Linistite, tehnici ce dezvolta motricitatea fina, creativitatea si incurajeaza spiritul de lucru in echipa al copiilor.

Taguri Eveniment copii

Articole recomandate

Citeste si despre