Lansarea magazinului caritabil ALZ Charity SHOP din Bucuresti Mall Vitan

/ / Modificat: 2023-07-26
Lansarea magazinului caritabil ALZ Charity SHOP din Bucuresti Mall Vitan

Asociatia ALUZIVA si Bucuresti Mall Vitan anunta lansarea magazinului caritabil in regim pop-up store ALZ Charity SHOP, situat la etajul 1 al mall-ului, pe data de 27 iulie 2023, la ora 17:00. Scopul parteneriatului este de a strange fonduri pentru a sprijini proiectul “Scoli cum TREBUIE” al Asociatiei ALUZIVA, prin care asociatia sustine activ educatia in medii vulnerabile si renoveaza, doteaza si digitalizeaza scoli din mediul rural.

Aproape toate obiecte expuse si vandute in magazin au apartinut unor artisti, sportivi, celebritati, persoane publice si influenceri din Romania. Ana Maria Branza, Feli Donose, Jean Gavril, Monica Birladeanu, Claudiu Teohari, Maria Zvinca, Micutzu, Alina Ceusan, Alina Gologan, Emil Rengle, Ana Morodan sunt doar cateva dintre persoanele cunoscute publicului care au donat obiecte personale pentru a fi vandute in ALZ Charity SHOP.

Unitatea de invatamant beneficiara din 2023 a proiectului “Scoli cum TREBUIE” este scoala din satul Lipnita, judetul Constanta, iar Asociatia ALUZIVA are nevoie de 44.000 euro pentru a o renova, dota si moderniza: toalete, mobilier scolar, biblioteca, curtea scolii etc. Informatii despre stadiul in care se afla scoala se gasesc aici: https://shorturl.at/mrEQ5.

Magazinul pop-up store ALZ Charity SHOP din Bucuresti Mall Vitan va fi deschis de luni pana duminica, de la 10:00 la 22:00, pana pe 31 august 2023.

Magazinul caritabil ALZ Charity SHOP din Bucuresti Mall Vitan este al doilea shop deschis de Asociatia ALUZIVA in mai putin trei luni, primul fiind lansat pe 13 iunie 2023. Primul ALZ Charity SHOP se afla chiar la sediul asociatiei, in Intrarea Vaselor nr. 5, zona Foisorul de Foc, sector 2, Bucuresti, deschis de luni pana vineri, in intervalul 10:00-20:00.

Daca in magazinul din Intrarea Vaselor sunt scoase la vanzare haine, incaltaminte, cosmetice, vesela, decoratiuni si multe altele, in magazinul din Bucuresti Mall Vitan vor fi expuse majoritar articole premium, de brand, facute de designeri romani sau donate de celebritati, pentru a spori fondurile necesare renovarii scolii din Lipnita.

Cand Asociatia ALUZIVA a anuntat ca dechide colectarea de donatii de la public, intr-o saptamana a strans peste 1 tona de donatii de la comunitatea de urmaritori de pe Instagram: haine, incaltaminte, bijuterii, decoratiuni, articole pentru casa si copii, jucarii etc.

Membrii si voluntarii asociatiei au petrecut o luna pentru a sorta toate donatiile in trei categorii: de donat catre cauze si familii vulnerabile, de vandut in ALZ Charity SHOP si de reciclat, pe care asociatia le-a oferit mai departe altor entitati care reconditioneaza si revand articole textile handmade, pentru a incuraja sustenabilitatea, a reduce poluarea si risipa de resurse.

Cum toate produsele din cele doua magazine sunt donate de public si persoane publice din Romania, initiativa ALZ Charity SHOP este atat una caritabila, pentru ca toti banii merg catre educatia in medii defavorizate si renovarea scolii din Lipnita, cat si una sustenabila si prietenoasa cu natura, pentru ca incurajeaza shopping-ul preloved si economia circulara.

In 2022, in cadrul proiectului “Scoli cum TREBUIE”, Asociatia ALUZIVA a contribui la renovarea, modernizarea si digitalizarea scolilor din Ladauti si Saramas, doua sate din judetul Covasna.

Designul magazinului ALZ Charity SHOP din Bucuresti Mall Vitan a fost realizat de Raluca Popp si Biroul de Arhitectura Moka Studio Design.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Magazine

Articole recomandate

Citeste si despre