Asociatia Activity va invita la ZIUA FAMILIEI ACTIVE, eveniment de joaca si relaxare, pe 16 septembrie 2023

/ / Modificat: 2023-09-13
Asociatia Activity va invita la ZIUA FAMILIEI ACTIVE, eveniment de joaca si relaxare, pe 16 septembrie 2023

Asociatia de Interventie Terapeutica pentru Copil si Familie - Activity organizeaza ZIUA FAMILIEI ACTIVE pe 16 septembrie 2023 la Roaba de Cultura by Green Revolution, spatiu de evenimente în aer liber aflat în parcul Regele Mihai I al Romaniei (fostul Herastrau) - Zona Pescarus, între orele 10.00 - 19.00. Evenimentul va fi moderat de Teo Magic Show, actor si entertainer, si va gazdui numeroase activitati de relaxare si momente artistice pentru întreaga familie. Intrarea este gratuita.

Copiii vor putea participa pe tot parcursul zilei la ateliere creative de face painting, igiena dentara, arte plastice, activitati în aer liber, demonstratii de rugby sau momente de magie. De asemenea, echipa Activity a pregatit si cateva activitati pentru parintii participanti.

„Suntem la a treia editie Ziua Familiei Active, un proiect care a luat nastere într-o perioada tulbure, pandemia, si care demonstreaza cat de importante sunt conexiunea si socializarea indiferent de vremurile pe care le traim. Asa cum s-a întamplat în editiile precedente, ne propunem sa le oferim atat copiilor, cat si familiilor, indiferent ca sunt parinti, bunici, unchi sau matusi, o zi de relaxare în care nu vor lipsi surprizele. De asemenea, ne dorim ca prin momentele pregatite, participantii sa înteleaga mai bine provocarile copiilor cu autism si de ce este importanta sustinerea lor”, spune Andrei Ionel Mocanu, psiholog cognitiv - comportamental, fondator si presedintele Asociatiei Activity.

Programul ZILEI FAMILIEI ACTIVE include momente artistice cu solisti cunoscuti, show-uri de magie sau miscare în aer liber, dar si momente de constientizare privind provocarile de integrare ale copiilor care sufera de autism în Romania. Urmariti pagina dedicate evenimentului pe Facebook aici pentru a fi la curent cu programul si surprizele zilei.

ZIUA FAMILIEI ACTIVE este organizata în parteneriat cu Roaba de Cultura by Green Revolution (spatiu de evenimente din zona Pescarus a parcului Regele Mihai I).

Printre invitatii confirmati se numara: Maria Clara (participanta în cadrul show-ului TV „Romanii au talent”), Miki ex K-pital, Alex Mica, Bogdan Olaru – solist si chitarist în trupa Walk on light, Clubul de dans Bonito Dance, Johanna Maria Baak (solista), Anastasia Haiducu (solista), Antonia Popescu (solista), Petru Eduard Nae (solist), echipa Dream Management, Ateliere colorate - comunitate de arte pentru copii si adulti, Clubul de Rugby Grivita, Maria taranu (actrita), Clubul sportiv Aerostar Madalina Barbu, stefan Cuculeanu (dansator profesionist), Diana Drumea (dansator profesionist).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Eveniment copii

Articole recomandate

Citeste si despre