• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Cornelia
De Elena pe 26 Aprilie 2010

Cornelia, poti merge la consultatie la dl. dr. Ion Ionut chiar daca nu esti din Bucuresti. Pentru aceasta, mergi la spitalul "Panait Sarbu" din Bucuresti, intr-o luni(atunci este de garda), dupa ora 14, la camera de garda. Il astepti si stai de vorba cu dumnealui. Iti voi da mai multe detalii pe e-mailul personal. Sanatate multa!

Pentru Elena
De Cornelia pe 25 Aprilie 2010

Draga Elena, iti multumesc si eu pentru informatiile pe care le-ai postat aici, si care sunt foarte utile tuturor celor care vor sa apeleze la domnul dr. Ion Ionut. As vrea sa-mi spui daca stii, daca pot solicita domnului dr. o programare la spital, pentru ca nu sunt din Bucuresti si nu m-as duce acolo daca stiu ca nu am sanse sa vorbesc pe indelete cu dumnealui si sa ma consulte. Eu am probleme de sanatate, mai complexe, mai grave, nu este vorba despre o sarcina. Daca ma poti sfatui si intr-o alta privinta, mai delicata, te rog frumos sa-mi scrii la adresa printesa_1966_2004@yahoo.com.

Multumesc
De Elena_enache pe 23 Aprilie 2010

Deocamdata doar atat, multumesc mult pentru amabilitatea cu care mi-ai raspuns. Dumnezeu sa te binecuvinteze.

Dr. Ion Ionut - Un medic de exceptie
De Elena pe 22 Aprilie 2010

Elena, dl. dr. Ion Ionut poate fi gasit la Spitalul "Panait Sarbu" in fiecare zi, mai putin joi, dupa ora 13, la camera de garda. Din experienta, iti recomand, daca poti, bineinteles, sa-l cauti marti sau vineri. Ordinea in care se intra la dansul este urmatoarea: lauze, gravide, paciente cu alte probleme ginecologice. Deci, cand ajungi acolo, intrebi care este ultima graviduta la dl. dr. Ion Ionut(ca sa stii cand intri).
Referitor la telefonul mobil, nu da numarul si este de inteles la cate paciente are, nu ar mai avea viata privata. Daca vrei sa vorbesti cu dansul, suni la 021.316.1281 /021.316.1283/021.316.1285,(dupa ora 13), ceri la camera de garda si spui ca vrei sa vorbesti cu dansul. Asistentele sunt foarte dragute si intotdeauna il da la telefon. Uneori este nevoie sa incerci de mai multe ori pt. ca sunt zile cand coboara din spital si la ora 15. Daca este vreo urgenta, personalul din spital il anunta si am inteles ca intotdeauna indiferent de ora si zi, vine foarte repede. Parerea mea este ca din punctul asta de vedere nu este nici o problema. Se poate comunica exceptional cu dansul si mai ales este un medic foarte calm, iti explica totul cu lux de amanunte si mai ales stie sa-ti ridice moralul cand ai nevoie. Daca mai ai si alte intrebari, iti raspund cu mare placere. Multa bafta!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elena_enache pe 22 Aprilie 2010

Multumesc, este cel mai bine cotat medic din cati am gasit, am fost recunosc putin dezamagita in privinta cezarianei, dar da, am sa-l caut totusi sa-i explic situatia mea. Cel mai sigur si mai rapid il gasesc la spital,nu? M-ar ajuta si orele, zilele si un nr de mobil la care poate fi gasit.Multumesc.

Dr. Ion Ionut
De Elena pe 22 Aprilie 2010

Elena, mergi si discuta cu dl.dr. Ion Ionut. Dansul nu face cezariana la cerere, dar in situatia in care exista indicatie medicala, bineinteles ca recurge la cezariana.Eu sunt o pacienta veche a dansului si stiu destule cazuri in care a practicat operatia cezariana. Daca vrei sa fii pacienta dansului(ti-l recomand din toata inima), cauta-l cat mai repede pt. ca prefera sa urmareasca sarcina de la inceput.Sanatate multa!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elena_enache pe 22 Aprilie 2010

Eu am o operatie la cap si nu ma pot forta la o nastere normala, in cazul asta ce zici? Ar face? Sau pur si simplu dansul nu face indiferent de situatie operatie de cezariana?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Nikoleta pe 20 Aprilie 2010

Domnul doctor Ion nu face cezariana la cerere si eu am vrut de frica, dar mi-a spus ca pot naste normal fara probleme si asa a fost. Este un doctor foarte bun, intr-adevar cam ocupat dar nu este nici disperat dupa bani ca alti.

super ok
De Adriana pe 14 Aprilie 2010

super ok

Sarcina
De Simona pe 14 Aprilie 2010

Buna fetelor, va rog ajuta-ti-ma si pe mine cu niste raspunsuri, as vrea sa stiu daca este adevarat ca se face greu o programare la domnul doctor Ionut, ca suni acum si te programeaza peste 2 luni. Asa este si as mai avea o intrebare, ma primeste la dansul daca am 4 luni de sarcina. Nu am gasit pana acum un doctor bun. Multumesc anticipat si astept un raspuns.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.