• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

cezariana?
De Elena_enache pe 13 Aprilie 2010

a nascut cineva cu dansul prin cezariana? cat costa o astfel de interventie la dansul? la ce va referiti unele dintr-e voi cand spuneti ca este ocupat 'pe anul asta'? va referiti ca nu poate supraveghea o sarcina sau va referiri ca este ocupat cu operatii de alta natura?
ma pregatesc si eu ptr prima sarcina,si stiti cum e..vreau si eu un dr bun si ...rezonabil ca bani...

Dr. Ion Ionut Adrian
De Oana pe 09 Aprilie 2010

Dr. Ion Ionut este cel mai bun medic pe care l-am intalnit vreodata si un om absolut extraordinar. Sunt pacienta dansului de 5 ani de zile. Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si putere de munca, eu sunt pur si simplu linistita si fericita numai la gandul ca acest om exista. Nu cred ca voi putea sa-i multumesc indeajuns,vreodata, pentru felul in care mi-a condus sarcina si pentru toate celelate probleme pe care le-am mai avut de-a lungul timpului.

Cel mai bun medic
De Irina pe 08 Aprilie 2010

Dr. Ion Ionut Adrian este cel mai bun medic si ii multumesc din suflet.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Roxana pe 06 Aprilie 2010

Am spus oamenii su nu medicii pentru ca acest medic este mult mai presus decat multi medici si indraznesc sa spun decat toti medicii pe care eu i-am cunocut(si nu sunt putini). Daca toti oamenii ar fi asa de buni si daca toti medicii ar avea suflet si ar fi atat de buni profesionisti cu siguranta nu ne-am mai simti atat de neobisnuit in prezenta acestui om!
Cu siguranta acest medic a fost trimis de Dumnezeu pe pamant sa ne arate ca se poate sa fim profesionisti desavarsiti ramanand totusi oameni!Cinste acestui mare om!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Rok pe 06 Aprilie 2010

Cu siguranta acest medic este o binecuvantare pentru noi cele care am tot vizitat medici. Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa. Am fost la dumnealui de cinci ori si nici macar nu am indraznit sa vorbesc de bani! (desi sunt impotriva acestui obicei).

Speranta mea
De ANA MARIA P. pe 30 Martie 2010

Buna si eu sunt pacienta domnului doctor Ion Ionut. Am ajuns la dansul pentru ca eram disperata ca nu pot pastra copilul pe care mi l-am dorit atat de mult. Nu stiam nimic despre dansul, doar mi-a fost recomandata de doctorita la care mergeam eu pentru ca ea nu se ocupa de nasteri si a zis ca dupa o serie de analize la el ar fi bine sa merg. Am ajuns la dansul dupa ce aceeasi doctorita mi-a zis sa dau copilul afara pentru ca aveam un virus si riscam sa fac un copil cu malformatii. Eram atat de disperata ca in aceeasi zi am plecat la spital si am stat la camera de garda de la ora 2 la ora 8 seara, intrand ultima pentru ca erau foarte multe femei la coada. In tot acest timp ma gandeam pe langa faptul ca eram distrusa si suparata "oare ma va lua in evidenta?", pentru ca era foarte aglomerat. Intr-un sfarsit am intrat ultima pacienta fiins si dupa o discutie de doar cateva minute la ora 8 seara, am iesit de acolo plina de incredere si speranta si pacienta a dansului. Acum stau si ma gandesc ca au trecut 9 luni de atunci si cred ca Dumnezeu m-a indrumat sa merg la dansul. Trebuie sa spun ca nu l-am vazut decat de vreo 5 ori pentru ca ma chema doar atunci cand era nevoie. Bani nu i-am dat nicioadata pentru ca de fel sunt rusinoasa si am auzit ca nu ia, dar la nastere il voi rasplatii. Maine merg la control si tare mi-as dori sa ma opreasca sa nasc pentru ca nu imi e deloc usor si ce cadou mai frumos de Paste mi-as putea dori? daca are cineva informatii despre tarife va rog dati-mi si mie un mail pe bodoany@yahoo.com, macar orientativ, imi e putin frica dar sper sa am o nastere usoara.
Cred ca dupa povestea mea si a celorlalte fete v-au convins ca dr. Ion Ionut este un om extraordinar. Cine vrea sa vorbim id-ul meu e bodoany.

Dr. Ion Ionut
De Elena pe 16 Martie 2010

Raluca, mergi cu toata increderea la dl. dr. Ion Ionut. O alegere mai buna nu puteai sa faci. Sunt convinsa ca te va ajuta sa-ti rezolvi problemele pe care le ai. Sa-mi spui care a fost prima impresie. Sanatate multa si astept vesti de la tine.

Multumesc
De Raluca Robu pe 16 Martie 2010

Multumesc tare mult, Elena. Am auzit numai de bine el. Si verisoara mea a nascut cu el si as vrea sa merg la el de acum incolo. Sanatate si numai bine!

Dr. Ion Ionut
De Elena pe 15 Martie 2010

Raluca, dl. dr. Ion Ionut poate fi gasit in fiecare zi, mai putin joi,dupa ora 14, la camera de garda a spitalului "Panait Sarbu". Ordinea in care se intra la dl. doctor este urmatoarea: lauze, gravide, paciente cu alte probleme ginecologice. De obicei este foarte ocupat, dar indiferent de ora consulta pe toata lumea. Parerea mea este ca indiferent de cat vei astepta, se merita. Este un doctor extraordinar, un om minunat si nu in ultimul rand un psiholog de exceptie, care reuseste sa-ti redea increderea si in momentele in care nu mai ai nici o speranta. Iti spun lucrurile acestea, nu din auzite, ci din proprie experienta (sunt o pacienta veche si actuala a acestui medic minunat).

Incredere
De Georgiana pe 15 Martie 2010

Sunt din Iasi, m-am operat histerocsopic la dr. Ion Ionut. Nu am crezut ca poate exista un om si doctor deosebit ca el. Este deosebit! Vorbeste calm, te asculta si in primul rand te trateaza cu profesionalism.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.