• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Liliana pe 18 Ianuarie 2010

Numarul de telefon de la cabinetul particular pentru programare la consultatie 021.313.0424. Se asteapta aproximativ 2 luni. Cabinetul este pe str. Atelierului, langa Agentia CFT de la Gara de Nord.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Simona pe 15 Ianuarie 2010

Buna, te rog frumos daca poti sa ma ajuti cu un numar de telefon al domnului doctor Ion Ionut Adrian. Sunt insarcinata in apoximativ 5 - 6 saptamani si vreau sa merg la dumnealui dar nu stiu cand sa merg si de aceea as vrea sa sun sau daca stii programul lui de la cabinet.
Multumesc anticipat.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Monik n pe 20 Decembrie 2009

Domunul dr. Ion Ionut este un profesionist desavarsit, un om cu o disponibilitate extraordinara, o persoana carismatica si merita tot respectul si consideratia. Am fost operata de dumnealui pe 07.10.2009 alaturi de o echipa medicala senzationala. As vrea sa-l mentionez aici si dr. anestezist domnul dr. Dantis Gigi un medic extraordinar. Sunt medici extraordinari, care lucreaza cu daruire si pasiune. Va multumesc domnilor doctori pentru ceea faceti pentru pacientele dumneavoastra! Cu tot respectul Monica N.

Dr. Ion Ionut
De Anca pe 18 Decembrie 2009

Un inger cu chip de om, nu stiu daca se poate exprima in cuvinte o parere despre dl doctor Ion, nu cred ca exista suficiente cuvinte care sa il caracterizeze cu adevarat. Multumesc lui Dumnezeu ca am fost operata laparoscopic de endometrioza, de catre dumnealui, si ma bucur enorm ca am facut aceasta alegere, sunt in procesul de refacere postoperatorie si va pot spune ca ma simt ca si noua. Ganditi-va, dragelor, la o situatie in care trebuie sa ajungi la spital, demoralizata si pesimista, fara sa stii ce se va intampla cu tine si sa iesi de acolo cu zambetul pe buze si cu gandul ca trebuie sa lupti pt sanatatea ta, ca ai atatea portite de lumina pe care tu le-ai vazut inchise din cauza altor experiente neplacute cu doctorii. Vi-l recomand cu draga inima pe dl doctor Ion Ionut, veti vedea cu cata implicare si profesionalism lucreaza dumnealui. Va multumesc enorm, dle doctor, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa ne traiti o mie de ani!

Sunt insarcinata si vreau ca d-nul dr.Ion Ionut sa-mi suprarvegheze sarcina
De Stefi pe 15 Decembrie 2009

Sunt din Ploiesti, am 5 saptamani de sarcina si as vrea sa iau legatura cu acest medic, sa-mi supravegheze sarcina.(cred ca fac o alegere foarte buna avand in vedere ca toate comentariile pe care l-am auzit despre dansul sunt numai de bine). Sunt la a doua sarcina, mai am un baietel de 6 ani pe care l-am nascut prin cezariana. Unde il pot gasi? Am auzit ca are si cabinet particular. Are cineva mai multe informatii? Va multumesc anticipat.

Dr Ion Ionut Adrian - Al doilea Dumnezeu al meu
De Boca oana pe 11 Decembrie 2009

Am 29 de ani, am o fetita de 10 ani si jumatate si cand credeam ca sansele mele s-au dus mi-a iesit in cale Dr. Ionut de la maternitatea Giulesti.este un om extraordinar, rar intalnesti asa ceva, oare mai exista ca dansul pe lumea aceasta?

Am nascut de curand pe 22 noiembrie, zic ca e un vis, Dr. Ionut mi-a purtat mult noroc, ma gandesc la dansul acasa si mi se umple ochii de lacrimi. Asistentele de la maternitate sunt niste fiinte extraordinare, iar Dr. Ionut e al doilea Dumnezeu al meu. D-zeu sa-l binecuvanteze. Mai exista dr ca dansul sa-l rogi cu bani si sa nu primeasca si totusi sa te trateze si sa te ajute daca il rogi ceva si pe langa dansul sa te ajute si alti medici?
D-zeu sa-i binecxuvanteze pe toti si multa sanatate Dr. Ionut si la toata familia.
Va iubesc domnule Dr. Ionut Adrian!

Unde il gasesc pe domnul doctor Ion Ionut?
De Mada pe 17 Noiembrie 2009

Care e adresa cabinetului dansului si nr de telefon?

Multumesc d-le Dr. Ion Ionut Adrian
De Lorena Joita pe 13 Noiembrie 2009

Doctorul Ion Ionut este un medic de exceptie care conjuga profesionalismul de inalt standard cu exigentele morale si deontologice ale unei meserii practicate impecabil.
Daca toti doctorii din aceasta tara ar da dovada de profesionalismul, competenta si umanismul acestui doctor,(pe care am avut onoarea de a-l cunoaste in calitate de pacienta), cu siguranta Romania ar avea multe de castigat in domeniul medical.
Multumesc domnule doctor Ion Ionut. Sunteti un model demn de urmat.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Anca pe 12 Noiembrie 2009

Buna Gabitza, ma bucur pentru tine si iti doresc multa sanatate. Din pacate, eu nu am reusit inca sa ma programez la domnul doctor Ion Ionut pentru ca este intr-adevar ocupat. Nu am o impresie tocmai buna despre doctori,in general, si nici nu am fost in situatia asta vreodata (de ajunge la spital pt operatie) insa dl doctor Ion mi-a inspirat incredere si as vrea ca dumnealui sa ma opereze, desi se pare ca anul asta sunt putine sanse (rabdarea nu e punctul meu forte, sunt deja panicata, mai ales in situatia asta). Daca nu te superi, ai putea sa ma ajuti cu cateva informatii referitoare la cum a decurs operatia ta, iti las adresa mea de email pentru a ma contacta ancamanea21@yahoo.com.
Multumesc frumos!

Doctor foarte bun
De Gabitza pe 07 Noiembrie 2009

Salut Anca. Pe 21 octombrie, am fost si eu operata tot de endometrioza la dr. Ion, acum ma simt foarte bine, luna asta ma duc din nou la spital pentru control. Apeleaza la dr Ion cu cea mai mare incredere, este un om deosebit.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.