• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Raluca Robu pe 13 Martie 2010

As dori sa stiu care este programul doctorului Ion Ionut de la Giulesti daca stie cineva. Multumesc.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marin luminita pe 12 Martie 2010

Nota 10 plus.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Luminita pe 11 Martie 2010

Imi spune si mie cineva tarifele la acest dr. la nastere. Va rog.

Felicitari
De Cristina Iancu pe 06 Martie 2010

As dori sa il felicit pe dr. Vaduva Adrian pentru faptul ca a ramas acelasi medic pe care
l-am cunoscut acum 12 ani cand l-am nascut pe baiatul meu . Chiar daca a promovat si acum este director sigur a meritat si bravo domnului ca nu s-a schimbat ca om. Mai rar se intampla asta cand te vezi acolo sus.

Cat costa nasterea?
De Camelia23 pe 25 Februarie 2010

As dori sa stiu cat v-a costat nasterea la acest doctor? Multumessc mult.

Cel mai bun medic din lume
De Raluca pe 23 Februarie 2010

Este cel mai extraordinar medic, eu l-am cunoscut recent si mi-a transmis cea mai frumoasa stare, am incredre sa nasc natural cu dansul chiar si fara anestezie epidurala.

Dr. Ion Ionut Adrian - un dr extraordinar
De Corina pe 11 Februarie 2010

Simona, eu am nascut cu dl dr. Ion Ionut Adrian pe 15 august 2009 . Poti sa te duci la maternitate la internari in fiecare zi , mai putin joia , cand are programari la centrul de planificare, dupa ora 14.00. Intrebi de dansul si astepti sa intri la el si apoi te va lua in evidenta. Sa stii ca este un dr extraordinar. Eu am fost pe 14 august la control si zicea sa ne vedem si saptamana urmatoare daca nu se intampla nimic, aveam 38 de sapt si i-am zis ca toata lumea imi zice ca o sa nasc de Sf. Marie si mi-a zis ca bine ca l-am anuntat ca trebuia sa plece din Bucuresti a doua zi pe la ora 11 .00 . Mi-a zis ca in cazul mi se rupe apa sa ma duc la spital si va fi anuntat. Am plecat linistita acasa.<br>In noaptea de Sf Marie s-a produs evenimentul, puiul meu s-a grabit sa ne vada.<br>Am ajuns la spital, m-au internat pe la 3.20 si dimineata la 7.30 a venit medicul de garda, m-a consultat si l-a sunat pe dl dr.La ora 8 era la maternitate, langa mine si cand m-a vazut a inceput sa rada.<br>Am nascut fara epidurala, normal si nu am simtit durerile expulziei. A vb cu mine, imi spunea ce sa fac, iar la 09.55 puiul meu a vazut lumina zilei datorita acestui dr minunat.<br>Stiind ca trebuie sa plece in provincie i-am zis : Hai ca puteti sa si plecati din Bucuresti si mi-a raspuns sa stau linistita ca are timp sa plece, eu sa fiu bine.<br>Ti-am scris toate aceste lucruri ca sa te duci cu cea mai mare incredere la dansul .<br>Datorita dansului mi-am dat seama ca mai sunt si dr care isi fac meseria din placere si nu doar pt spaga. Este un om de nota 200 <br>

Sfat
De Ilona pe 04 Februarie 2010

Fetelor va rog mult, azi ma stat cred ca 2 ore pe net sa caut opinii pareri despre acest medic am o rana pe col vreau sa stiu exact merita sa merg la el sau nu. Sunt intr o mare dilema,ce fac? Cum pot da de acest medic unde si un numar de telefon al cabinetului particular. Va rog mult de tot, multumesc anticipat.

Mesaj pentru Anca
De Adina pe 01 Februarie 2010

Astazi am sa il sun pe dl. doctor sa ma programeze la o operatie laparoscopica pt endometrioza, te rog mult de tot daca poti si ai timp da-mi si mie mai multe detalii despre cum decurge operatia, care sunt preturile pentru asistente, medicul anestezist si chiar si pt dl. Ion Ionut. Te rog mult, pentru ca am intrat pe ultima suta de metrii inaintea operatiei si trebuie neaparat sa aflu detalii. Sanatate multa tuturor!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gabry pe 22 Ianuarie 2010

Un medic de nota 10.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.