• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Endometrioza
De Mari pe 25 Iulie 2012

Merci pentru informatie, dar exact as dori sa stiu si sectorul ca merg cu un sofer din Roman care nu cunoaste Bucurestiul. Va pup.

Inseminare!
De Marina pe 24 Iulie 2012

Ma pregatesc pentru inseminare la domnul doctor, dar, am uitat sa intreb daca imi trebuie trimitere si adeverinta pentru aceasta investigatie. Am inteles ca lucreaza cu doamna doctor Moisa pentru interventia aceasta. Ce imi puteti spune de costuri?

Crangasi!
De Marina pe 24 Iulie 2012

Daca ajungi pe Bulevardul Constructorilor este imposibil sa nu gaseseti cladirea. Este destul de mare si are si o banca parca la parter, plus ca pe cladire este un anunt mare cu de inchiriat. Banuiesc ca sunt mai multe cabinete acolo. Bafta!

Concediu
De Mari pe 21 Iulie 2012

Buna Ana. Domnul dr. vine pe 1 august. M-am programat la cabinet. Stie cumva cineva cam pe unde e cabinetul mai exact sectorul si strada sau ceva cladiri invecinate. Multumesc si sanatate.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Alina pe 19 Iulie 2012

Buna, sunt insarcinata in saptamana 12 cu primul bebe, l-am ales pe Dn Dr. Ion Ionut dintr-un singur motiv este foarte bun :). Asta o poate confirma si matusa mea care este pacienta dansului din 1998 si a nascut 2 copii. Am citit de concediul dansului, imi puteti spune care este data mai exacta? Am facut ceva analize si mi-au iesit cam urate, il astept pe dl. dr. cu nerabdare. Multumesc si va doresc multa sanatate tuturor.

Problemele ranilor de col
De Alina pe 17 Iulie 2012

Buna fetelor, din nou! Am terminat cu gandurile negre ale endometriozei si acum ma bantuie altele cam la fel de negre: cancer. In luna mai am fost internata la Giulesti, suspecta de endometrioza desi nu aveam simptome. Inainte de operatie mi s-a facut colposcopie si mi s-a spus ca am o rana pe col. D-nul dr. Ion Ionut este cel care m-a operat si care mi-a spus dupa operatie ca nu este vorba de endometrioza. Acum sunt acasa, la Galati, si aseara, dupa o colposcopie la d-na dr. Caraman Liliana, am primit un alt diagnostic "Displazie agravata de col" A fost sau este cineva in situatia mea? Sanatate tuturor, dragelor!

Endometrioza
De Mari pe 16 Iulie 2012

0213130424. acesta este nr. de tel. Succes la programare.

Numar de telefon
De Ana pe 15 Iulie 2012

Buna, poti te rog sa imi dai numarul actual de la cabinetul particular la domnului doctor?
Merci mult.

Dr. Ion Ionut Adrian
De ELENA ANA pe 13 Iulie 2012

Nu am cuvinte de lauda pentru aceasta persoana, om si medic, este extraordinar.
Am sa va povestesc ce am patit eu, am 32 de ani si nu ramasesem insarcinata niciodata, ma chinuiam dupa vreo 4 ani. Dl. dr. este al saselea medic la care ajunsesem din disperare. Auzisem ceva ceva de dansul, dar nu concret si am intrat pe net si am citit mai multe si am zis sa incerc si aici si nu mi pare rau deloc. Fetelor cu probleme mergeti la dansul cu toata increderea . Nu prea mai aveam sperante foarte mari cand un asa zis â??medic" din Elias mi-a zis ca nu o sa raman niciodata gravida, decat prin vitro, care e destul de costisitor si deja ma trimisese la alt medic care face vitro si ma costa intre 3000 - 5000 de euro. Mi-a fost foarte greu sa cred mai ales ca nu dispun de acesti bani, altii medici nu mi-au zis ca as avea ceva problme si am facut multe investigatii si analize nu am nimic, dar acest medic m-a ajutat enorm si mi-a dat sperante mari. Merg la dansul din februarie si in aprilie am ramas gravida. Am facut inseminare artificiala ca am cerut eu, nu am ramas de la prima si din a doua am ramas. Pentru inseminari, lucreaza cu Dr. Moisa tot din Giulesti, dar spre ghinionul meu a fost extrauterina, m-a ajutat enorm, m-a internat si m-a operat la paroscop si mi-a salvat si trompa, e ceva extraordinar. Abia astept sa treaca cele 3 luni sa merg la dansul din nou, nu ia bani si totusi e foarte ocupat, dar isi face timp pentru fiecare. Daca doriti sa il contactati trimite-ti-mi mail si vb. Bafta multa fetelor si cautati-l!

Endometrioza
De Mari pe 12 Iulie 2012

Buna. Am vorbit cu doamna de la programari. O sa sun pe 20 dimineata la 8. Sper sa si reusesc sa prind pe 1 consultatie. Afectiunea mea este endometrioza asta care imi da batai de cap. Cred ca pana la 50 de ani trebuie sa fac vreo 10 operatii. Eu nu mai vreau copii ca am o fata de 16 ani si daca nu am facut pana acum al doilea acum e prea tarziu, am deja o varsta. Va pup si mai tineti-ma la curent cu noutati.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.