• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Ce trebuie sa faci acum, Daniela?
De Alina pe 19 Iunie 2012

Si, pana la urma, ce a ramas sa faci, Daniela? Iei tratament sau iei in continuare anticonceptionalele? Apropo de sacul Douglas, imi aduc aminte ca, pe toate rezultatele pe care le-am primit dupa controale, scria ca exista ceva care imi ocupa aproape tot sacul Douglas, dar d-nul dr. nu mi-a spus nimic la finalul operatiei. Oare o fi facut ceva in timpul operatiei sa rezolve problema si in acest sens. O sa il intreb cu siguranta si cred ca o sa merg joia sau vinerea viitoare. Cu ocazia asta imi voi lua si analizele. Sanatate si s-auzim de bine, dragele mele!

Concediu dl dr. Ion Ionut Adrian
De Daniela pe 18 Iunie 2012

Buna, Alina, multumesc pentru raspuns si pentru incurajari. Am fost astazi la Bucuresti, m-am intors dezamagita, dl.dr. spune ca nu stie de unde atata lichid in burta mea pe romaneste si in Douglas si ca mai am si un mare chist pe ovarul stang, se pare functional si ca atatea dureri nu isi explica, daca eu as putea sa imi explic, nu mai mergeam. In fine, stiam ca ma asteapta modificari multe pentru ca am luat 10 ani anticonceptionale, iar acum am vrut sa le opresc, se pare ca nu voi reusi. Dl dr. a zis ca ar trebui sa continui cu ele altfel numai tot o inflamatie va fi. Aaa si sa nu uit intra pe 1 IULIE in concediu, a a nuntat asistenta nu se stie pentru cata vreme. Eu una, nu prea mai am de ce sa merg, probabil ca fiind chirurg alte lucruri nu le prea da mare importanta. Voi vedea, sanatate tuturor!

Pentru Daniela
De Alina pe 18 Iunie 2012

Buna, Daniela! Cred ca tuturor ne pare rau pentru toate cate ti s-au intamplat si, pentru ca nu este inca timpul pierdut, iti uram multa, multa, multa sanatate! Eu am fost operata laparoscopic pe 4 mai de catre d-nul dr. Ion Ionut. Si eu eram suspecta de endometrioza, dar pentru mine vestile au fost foarte bune dupa operatie pentru ca mi s-a spus ca nu am nenorocita asta de boala (ce-i drept nici simptomele specifice nu le aveam). Am avut vreo 7-8 chisturi dermoide dintre care 2 destul de mari de vreo 6 respectiv 8 cm, dar mi s-a mai gasit o leziune pe col pe care va trebui sa merg sa o "rezolv" peste vreo 2 sapt. Dupa operatie si eu am varsat de vreo 3 ori si am avut dureri groaznice de la gazul acela, dar sunt bine acum. Cam asta este experienta mea de dupa operatie. Am inteles ca d-nul dr. Ion Ionut intra in concediu pe 10 iulie. Voi, fetelor, stiti ceva?!

Pentru fete...
De Daniela pe 16 Iunie 2012

Buna fetelor, eu nu am mai scris de ceva vreme, de fapt nici dupa interventie, pentru ca, pentru mine una a fost dezastruos. Dupa laparo dl dr mi-a spus ca au fost focare de endometrioza pelvine si multe aderente care mi-au prins si vezica urinara. Mi-a fost si foarte rau, am varsat mult si nici acasa nu am fost deloc bine, am facut o reactie peritoneala urata, un fel de complicatie daca pot numi asa, cu lichid in Douglas serosanghinolent, cu dureri mari si m-au internat din nou la o sapt. Mi-au facut punctie in Douglas (de te urci pana la sfinti de durere) si dl.dr a zis ca e posibil sa se reintervina laparoscopic. Am stat in ATI pentru supraveghere, insa au decis ca nu e nevoie de inca o interventie. Asa ca a doua zi am venit acasa cu antiinflamator la greu, de atunci au trecut 3 saptamani si tot nu ma simt bine, sindromul inflamator este tot acolo, dureri nu mai am cuvinte sa va spun. Pentru ca am deja 35 de ani si o nastere si aia cu greu, am decis sa imi ligatureze si trompele, am senzatia insa ca de acolo mi se trage. Voi ati avut vreuna asa probleme dupa interventiile voastre? Luni oricum merg la camera de garda ca sunt dopata de atniinflamatorii si degeaba. Multumesc!

Pentru Mirela
De Marina pe 15 Iunie 2012

Sincer asta a fost si prima mea impresie si la a doua programare, am pus eu intrebari si a raspuns zambind la toate. Probabil l-ai prins mai obosit, ca sincer este foarte ocupat!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Crina pe 15 Iunie 2012

Mai, eu va bat, sincer! Intrati si voi si pe paginile 2,3,10,15, etc - gasiti tot ce va trebuie: nr de telefon, adrese, impresii de la operatii, cati bani sa dai, etc, etc - intrati si voi, nu scrieti doar pe prima pagina. De ce sunteti lenese? Nu sunt rea, dar imi vine sa va bat. Eu am dat pe aici o gramada de detalii, m-am saturat si eu sa tot scriu mereu, desi as vrea sa ajut pe toata lumea. Ce va e asa greu sa cititi si pe celelalte pagini - tot aici, dati pe 2,3,4,15,25. Iertati-ma, pls! Hai, spor la citit, veti gasi tot ce va trebuie!

Pentru Mirela!
De Crina pe 15 Iunie 2012

Mai Mirela, mai fetelor, va bat! Mai, fiti voi comunicative cu doctorul, mai! Nu e treaba lui sa va intrebe ce si cum. Ziceti-i voi tot ce va trece prin cap, toate intrebarile, toate nelamuririle! E un super doctor, dar el ne face sa fim responsabile. Hai sa nu mai fim asa naive si incuiate, pls! Mergeti cu ochii inchisi pe mana lui, dar spuneti-i voi tot, intrebati-l voi! E greu? Incercati! Hai, multa sanatate! Va pup!

MICA DEZAMAGIRE
De Mirela pe 15 Iunie 2012

Buna fetelor. Astazi am fost la spitalul Giulesti am reusit sa intru la domnul dr. Mi se pare profesionist, foarte cautat, dar in acelasi timp mi se pare tacut, distant, nici macar nu vorbeste cu tine (iti face eco si gata), nu vorbeste nimic cu tine. Cred ca s-ar putea si mai bine in ceea ce inseamna comunicarea, deoarece ca gravidutza si fiind si la prima sarcina nu prea ai de unde sa stii multe oricate carti ai citi. Eu am fost putin dezamagita.

Extraordinar!
De Marina pe 13 Iunie 2012

Un om deosebit, un profesionist in meserie, un pieten de incredere in relatia medic pacient. E atat de placut si zambitor incat ti-e greu sa gasesti ceva care sa nu te multumeasca in ceea ce il priveste. Personal il consider un om si un medic de nota +20! Mergeti cu incredere la dansul!

Super
De Andra pe 13 Iunie 2012

Vad ca se scriu numai cuvinte de lauda pentru dl.doctor. Eu am programare vineri la dansul, mi-a raspuns o asistenta cu un ton cam dubios, insa am indulcit-o imediat vorbindu-i frumos, la mine problema e mai serioasa. E cineva care a facut stimulare ovariana si a dat roade? Se pare ca eu am rezerva redusa de ovocite.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.