• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Mari
De Marina pe 11 Iulie 2012

Acum depinde de afectiunea ta. Daca vei citi in urma cu cateva pagini afli toate detaliile despre tarife. Eu am venit din alt judet la dnul doctor si sincer tarifele mi se par ok, as spune chiar accesibile. La cat de amabil este domnul doctor nici nu mai conteaza, crede-ma. Consultatia pentru infertilitate este 150 RON. Bafta si sa ne aduci vesti bune!

Endometrioza
De Mari pe 09 Iulie 2012

Multumesc mult fetelor. Am sunat si eu azi 9 iulie la cabinet si mi-a spus doamna de la programari ca se intoarce pe 1 august si numai miercuri e la cabinet, asadar urmeaza sa mi fac programare pentru 1 august, ca pica miercuri. Eu m-as programa si la Giulesti, numai ca eu ma grabesc cu diagnosticul, am dureri mari si as vrea sa vad ce zice si domnul dr.in privinta endometriozei, in ce stadiu e. Va rog spuneti-mi ce preturi are la cabinet desi pentru mine nu mai conteaza. Merg cu mare incredere la dr. Ion am renuntat la multe programari in fav. domnului doctor asta pentru ca am auzit de la voi numai lucruri bune. Va pup pe toate care mi-ati intins o mana.

Revine pe 26 iulie
De Alina pe 09 Iulie 2012

Fetelor, eu am fost la domnul dr. la camera de garda de la Giulesti vineri pe 29 iunie si am aflat ca se va intoarce din concediu pe 26 iulie. Pupici si multa sanatate!

Endometrioza
De Mari pe 08 Iulie 2012

Multumesc mult. Eu sun mereu la Giulesti pentru programari dar doamnele sunt foarte reticente de fiecare data. Nu stiu cum sa procedez. La cabinet nu raspunde nimeni in aceasta perioada. As vrea sa merg cat mai urgent pentru ca am niste dureri groaznice. Daca mai aflati ceva anuntati-ma. Multumesc inca o data din suflet. Am auzit ca domnul dr. face minuni si de aceea nu as vrea sa merg la 100 de dr. Sunt si din Roman si nu-mi permit zeci de drumuri in Bucuresti. Pupici.

Concediu Dr. Ion Ionut Adrian
De Marina pe 08 Iulie 2012

Din cate am inteles pe 1 august revine domnul doctor! Ai grija de tine!

Endometrioza
De Mari pe 06 Iulie 2012

Buna fetelor. Stie cineva cand se intoarce domnul dr. Ion Ionut din concediu? Daca aflati ceva anuntati-ma si pe mine. Sunt disperata si am dureri groaznice. Am nevoie de d-lui pentru un diagnostic bun si o eventuala operatie de endometrioza. Pupici.

Operatia de endometrioza
De Anca pe 29 Iunie 2012

Buna fetelor, vi-l recomand cu caldura pe dl doctor Ion Ionut Adrian, de la spitalul Panait Sarbu, este profesionist in meseria d-lui si are foarte multa grija de pacienti. Eu am fost operata de dlui de endometrioza la sf lui 2009 si am fost foarte multumita, dupa cum se stie la endometrioza exista riscul de recidiva (in fct de organism) pot sa spun ca pana acum nu am avut probleme si sper sa nu fie nici pe viitor; un doctor ginecolog ar trebui sa fie cunoscator de toate problemele de acest gen, prin urmare nu s-ar pune pbl la dl doctor Ion Ionut sa nu cunoasca sau sa nu aiba experienta (mai ales ca in perioada in care m-am operat stiam dl doctor avea astfel de operatii 5 zile din 7 si era renumit pt rezultatele bune) so...problema este ca e ocupat 23 din 24 (ceva de genul), iar o ora are consulatii dimineata, asa ca este destul de greu de gasit, daca ca reusiti sa-l aveti ca doctor, veti fi norocoase pentru ca veti fi pe maini bune. Va doresc numai bine!

Polip endometrial
De Magda pe 28 Iunie 2012

Buna fetelor. Sunt din Pitesti, am 36 de ani si de circa 3 ani de zile ma confrunt cu diagnosticul polip endometrial. Am fost internata de doua ori (la Valcea si in spitalul Polizu), am suferit o interventie chirurgicala clasica si o histeroscopie. Nu am scapat de probleme. Sunt disperata ca nu pot sa am o viata normala si sa am un copil. Mi s-a recomandat sa merg la dl. dr. pentru o noua histeroscopie. A mai avut cineva o problema asemanatoare si a rezolvat-o la dl.dr.? Astept mai multe informatii si sfaturi la adresa: madelaine_meg@yahoo.com
PS. Cat m-ar costa per ansamblu o interventie- histeroscopie la Giulesti la dl.dr.( anestezie, dr., asistente). Multumesc.

Endometrioza
De Mari pe 26 Iunie 2012

Buna fetelor. Sunt din Roman si am fost diagnosticata cu endometrioza. Dupa 4 luni de diferiline tot mai am dureri. Nu sunt sigura pe diagnostic si nici pe dr. la care merg. Va rog spuneti-mi daca dr. Ion Ionut este specializat si in endometrioza as putea sa ma duc la el sau recomandati-mi voi un ginecolog bun din Bucuresti. Nu as vrea sa vin degeaba pana acolo. Va rog.

Pentru Crina
De Mirela pe 24 Iunie 2012

Buna fetelor. Mai Crina, tu vorbesti ceva de comunicare? Eu sunt foarte comunicativa altfel nu puteam sa profesez in profesia pe care o am in caz ca nu eram comunicativa. O persoana cand vine la tine ( doctor) mi se pare normal sa vb cu ea si sa ii explici. Si eu am program incarcat, dar cand la mine vin clienti stau cu ei de vb, le explic ceea ce implica acel proces dupa care astept si intrebari din partea lor. Un justitiabil nu prea are de unde sa stie ce umplica un proces fie civil, penal sau orice ramura a dreptului. Am ramas foarte dezamagita tinand cont de faptul ca am mai fost si la dr. Vladareanu si care omul a fost ok. In ceea ce priveste oboseala nu mi se pare o scuza deoarece sanatatea este pe primul loc.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.