• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Informatii
De Ana pe 07 Aprilie 2014

Imi poate spune cineva care este adresa cabinetului particular al domnului doctor? Sau macar numarul de telefon de acolo?

Orar dr. Ion
De Camelia pe 19 Martie 2014

Multumesc mult pentru raspuns.

Program doctor Ion Ionut
De Dana stan pe 18 Martie 2014

Buna ziua,

Eu merg la dansul la cabinetul din Crangasi sau in fiecare joi, dupa ora 14.00 il gasiti in spital la Planning familial.

Program dr. Ion
De Camelia pe 26 Februarie 2014

Buna ziua, va rog mult, cine a fost de curand la consultatie la dl dr. Ion,cand poate fi gasit in spital? Va multumesc.

Un om si un medic cum rar mai gasesti astazi
De Adriana pe 25 Februarie 2014

Si eu am nascut un baietel tot cu dr. Ion. A fost o nastere foarte usoara si placuta pot spune. Imi pare rau ca nu mai ia in evidenta gravidute. Aveam de gand sa mai facem un bebe, dar voi astepta poate in viitorul apropiat isi va schimba decizia. Mergeti cu toata increderea la dl dr. este un medic de incredere!

Un medic extraordinar
De Dumitru Nicoleta pe 22 Februarie 2014

Il recomand cu toata increderea pe domnul doctor Ion, un om atat de bland si un medic atat de pregatit si de implicat, pe care Bunul Dumnezeu m-i l-a scos in cale atunci cand nu mai aveam nicio speranta si datorita caruia astazi imi strang in brate cele doua minuni din viata mea.

Pentru Alexandra
De Gina Ovedenie pe 16 Februarie 2014

Dl Dr nu mai accepta gravide in evidenta, pentru urmarirea sarcinii si ulterior nastere, orice alta problema o accepta. Speram sa revina cat mai repede la normal, atat cat isi va permite si el.

Informatii
De Alexandra_Alx pe 12 Februarie 2014

Buna seara. As dori si eu sa stiu de la fetele care au fost luna asta la dl dr., daca mai accepta paciente. Eu am programare pe 3 martie pentru ca doresc sa raman insarcinata, dar am citit ca nu mai accepta.

intrebare
De Flori pe 12 Februarie 2014

Sa faci laparoscopie la cabinet? Si eu vreau sa dau de domnul dr., dar am inteles ca e mai usor de gasit in spital. Din cate stiu programarile la cabinet se fac cu o luna inainte.

Dr. Ion Ionut Adrian - cabinet particular
De Negoita simona pe 11 Februarie 2014

M-ar interesa si pe mine sa stiu cum se numeste cabinetul particular al dl doctor Ion Ionut, stiu ca si acolo este greu de gasit, se fac programari cu cateva luni inainte, as vrea sa fac o laparoscopie si eventual daca merge mai repede sa merg acolo decat in spital. Multumesc.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.