• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Ely
De Rox pe 09 Octombrie 2014

Dl. doctor poate fi gasit la spital dupa amiaza de luni pana miercuri si vinerea, dupa orele 14 coboara la camera de garda si consulta pe toata lumea, mai intai gravidele, lehuzele si apoi celelalte paciente, indiferent ca vin pentru prima data sau nu.

Pentru ca este un medic foarte bun, serios si omenos, tot timpul este aglomerat la dansul.Daca te hotarasti sa mergi, trebuie sa te inarmezi cu rabdare pentru ca este de asteptat, uneori doua, trei ore pana ajunge sa te vada.

Neavand prea mult timp, nu sta prea mult la discutii si ar fi bine daca ai merge cu toate documentele, analize, ecografii, ii expui problema pe care o ai, dumnealui se uita pe actele tale medicale si-ti spune ce ai de facut, care sunt pasii de urmat.

Daca ai o problema care trebuie rezolvata rapid, stii deja diagnosticul si ai nevoie de un chirurg bun, apropiat de pacient si dezinteresat material, domnul doctor este cea mai buna alegere. Multa sanatate iti doresc!

Dr. Ion Ionut
De Ely pe 01 Octombrie 2014

Buna Drob. Anamaria 477! Imi poti spune,te rog daca ai putut lua legatura cu domnul doctor si cum? Am nevoie urgent de o operatie laparoscopica pentru un chist paraovarian ce-mi da batai de cap. Nu sunt din Bucuresti si nu stiu daca merg direct la spital in zilele in care consulta am vreo sansa sa ma vada. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde. Multumesc

Dr. Ion Ionut Adrian
De Drob.Anamaria477 pe 22 Septembrie 2014

Buna, Elena Boeru!

Si eu am chist endometriozic de 5 cm si as vrea sa imi spui mai multe despre acest doctor si cum il pot contacta pentru o programare cat mai urgenta. Multumesc pentru un raspuns cat mai prompt!

Un om de nota 10
De Elena Boeru pe 20 Septembrie 2014

Am fost operata pe 16 sept 2014 la dansul de chist endometriozic. A fost operatia mai grea a durat 3 ore pentru ca am avut niste aderente la ovare, nu se vedeau trompele, insa d-ul doctor Ion nu a renuntat asa usor.

A terminat operatia cu succes. Va recomand tuturor sa mergeti cu mare incredere la el. Asa medic, rar mai gasesti in Romania. Ajungi mai greu la el, insa daca te programezi din timp nu sunt probleme.

Sper acum dupa perioada de repaus recomandata sa raman cat mai repede gravida si daca va fi posibil tot la dansul ma voi duce, asta daca va mai prelua gravidute.

Multumesc mult pentru tot.

Un mare om si medic
De SERBAN FLORENTINA pe 03 Septembrie 2014

Dr. Ion Ionut lucreaza in continuare la spitalul Panait Sarbu cat si la cabinetul dumnealui. Este un mare om si medic. Eu am fost operat in luna iunie anul acesta si sunt foarte multumita. Mergeti cu incredere la dumnealui.

D-l Dr.
De MANUELA pe 30 Iunie 2014

D-l dr. mai lucreaza la spital.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Aura pe 13 Mai 2014

Stie cineva daca a reluat domnul dr. inregistrarea gravidutelor?

Program
De GabrielaAlex pe 09 Mai 2014

Imi puteti spune care este programul dr Ion Ionut de la cabinetul sau particular? Vreau sa-mi fac programare, am sunat azi de cateva ori la diverse ore si nu mi-a raspuns nimeni.

Informatii
De Ana pe 14 Aprilie 2014

Multumesc mult, Elena.

Pentru Ana- cabinet particular dr. Ion
De Elena pe 10 Aprilie 2014

Dl. doctor Ion poate fi gasit miercurea la cabinetul particular din Bd. Constructorilor, nr.20A, parter, Crangasi.

Nr. de telefon este 021.313.0424 (la "contact" - primul telefon este de la spital, iar al doilea de la cabinetul particular).

Pentru programare trebuie sa suni pe data de 15 ale lunii, la ora 8 dimineata, pentru luna urmatoare.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.