• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Laparoscopie chist endometriozic
De Corina pe 03 Ianuarie 2015

In urma cu 10 zile domnul doctor Ion mi-a facut o laparoscopie prin care a reusit sa imi indeparteze un chist endometriozic destul de mare (cat o sarcina in 4 luni) de 8 cm. A fost o interventie de succes pe care am obtinut-o cu greutate, insa fiind vorba despre sanatate, m-am inarmat cu rabdare si in cele din urma am reusit sa ma programez la dumnealui.

In prealabil am fost la dr. Albu care m-a tratat cu o mare indiferenta, consult pentru care am dat in jur de 4 milioane, apoi la Giuvelea, la Medlife, consult care "s-a soldat" cu lacrimi deoarece a concluzionat foarte simplu spunandu-mi ca imi scoate ovarul cu totul printr-o operatie clasica! Nu cedati pana nu gasiti un doctor si pentru sufletul vostru deoarece psihicul ne ajuta enooorm sa trecem prin astfel de situatii.

In ceea ce priveste endometrioza, este o afectiune care ne da de furca, dar din cauza careia nu trebuie sa ne dam batute. Se vorbeste mai putin de sansele de reusita, dar asta nu inseamna ca nu exista, ba chiar intr-o proportie mare.

Noua ne-a recomandat dr. sa ne apucam de bebe de luna viitoare, sper sa fie cu succes. Multa sanatate sa aveti!

Medic si om
De Ioana pe 18 Decembrie 2014

Am ajuns la domnul doctor printr-un miracol,ce e drept am avut de asteptat prima data cand am mers la spital insa din prima clipa mi-a facut o impresie de nota 10.
Dansul mi-a operat 4 fibroame,realizand 2 operatii intr-una. Este un profesionist desavarsit,un om bun si bland si este de apreciat ca a putut sa ramana asa data fiind tragedia prin care a trecut.
Oricine are nevoie de un chirurg perfect si un om minunat,sa apeleze cu incredere totala la dansul.

Pentru Flori
De Julie pe 08 Decembrie 2014

Iarta-ma, din greseala am dat niste informatii eronate. Domnul doctor are consultatii la cabinetuil privat in fiecare zi de miercuri, insa pentru programari trebuie sunat in fiecare luna pe data de 15. De preferat, dimineata.

Pentru Julie
De Flori pe 07 Decembrie 2014

Multumesc Julie pentru informatii. Aveam mare nevoie de ele intrucat sunt din provincie si aflu mai greu.

Pentru Flori
De Julie pe 26 Noiembrie 2014

Pentru programare la cabinetul privat al domnului doctor, trebuie sa suni in fiecare zi de miercuri, de preferat dimineata. In ultimul timp, am obtinut programare in cel mult 3 saptamani.

De retinut ca la cabinetul privat domnul doctor are mai mult timp la dispozitie pentru a sta de vorba cu pacientele , asa ca eu recomand varianta asta.

Si nu pot sa inchei pana nu afirm si eu ca este un medic excelent si un om deosebit!

Intrebare
De Flori pe 24 Noiembrie 2014

Mimi, poti sa-mi spui daca pe dl dr. l-ai gasit la cabinet si apoi te-a programat la spital sau ai fost direct la spital cand era de garda? Voiam sa stiu in cat timp ai obtinut o programare la cabinet?

Operatie fibrom
De Mimi pe 22 Noiembrie 2014

Am fost operata de d-nul dr.Ion de un fibrom uterin de 8 cm. Pot sa spun ca este un medic foarte bun si un om minunat. Mi-am revenit foarte repede, intr-o saptamana am reusit sa ma intorc la serviciu. Dumnezeu sa ii dea sanatate.

Pentru Geanina
De Angela pe 08 Noiembrie 2014

Daca ma intrebi pe mine, eu pot sa-ti spun ca am vazut si gravide pe care le consulta D-ul Dr. Ion Ionut, dar cel mai bine ar fi sa te duci la spital si sa-l intrebi personal daca te poate lua in evidenta.

Intrebare
De Geanina pe 30 Octombrie 2014

Spune-mi, te rog, ai vazut tu ca are in evidenta si gravide? Eu stiu ca nu mai ia gravide in evidenta de aproape 1 an de zile! Multumesc, astept raspunsul tau!

Riscul asteptarii
De Angela pe 18 Octombrie 2014

S-ar putea sa nu fiu in asentimentul celor de pe forum, dar exista si experiente neplacute legate de dl. Doctor. Poti sa ai ghinionul sa stai ore intregi sa astepti sa iasa din sala de operatii si risti sa-l pierzi pentru ca in spital sunt mai multe cai de acces si poate sa dispara pe oricare dintre ele si nu te anunta nimeni ca a plecat si stai ca prostul sa il astepti, iar asistentele te dezinformeaza de cele mai multe ori si pana la urma astepti degeaba.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.