• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Cum si unde se face programarea la Dr. Ion ?
De Dana daniela pe 16 Februarie 2015

Este minunat ( un miracol ? ) ca avem un astfel de doctor si ca, absolut toata lumea nu are decat cuvinte de lauda pentru dumnealui. As dori sa fiu operata de catre dansul de un fibrom uterin insa nu stiu cum sa dau de el. Colabora cu cei de la Sanador si cei de la Regina Maria, dar se pare ca s-a retras.
Cum se face o programare la dumnealui ?

Va rog mult sa ma ajutati.

Va multumesc,

Un mare om si medic
De Serban Florentina pe 05 Februarie 2015

Mergeti cu incredere indiferent de problema voastra la dr Ion. Eu am fost operata in iunie 2014 de fibrom si este totul bine. Am intalnit tot felul de cazuri in spital. Domnul dr. este acelasi om bland de ani de zile cum nu stiu daca am ocazia sa mai intalnesc pe altcineva ca domnia sa. Un mare profesionist, cautati-l si va ajuta.

Cabinet particular
De Stafania pe 05 Februarie 2015

Buna ziua, va rog un numar de telefon pentru o programare la cabinetul particular.
Eventual o adresa si un program.
Multumesc!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Sanda pe 03 Februarie 2015

Cine s-a operat laparoscopic? Cum este dl dr? Dupa operatie este de gasit pentru control, avand in vedere ca nu da consultatii sau este foarte greu de gasit. Cum se procedeaza in spital? Cum se rasplateste grija personalului? Vii, cu analize de acasa, am citit ca vii cu EKG. Din pacate, nu avem de unde afla decat de la cele care au trecut prin asta.

Important
De Sanda pe 03 Februarie 2015

Ce ai facut? Cum ai procedat?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mihaela pe 03 Februarie 2015

Buna.

Cele care v-ati operat / ati fost la consult recent la dl dr. Ionut ati observat vreo diferenta dupa nefericitul eveniment?

Laparoscopie si rana pe col
De Cristina pe 28 Ianuarie 2015

Am fost operata in decembrie de domnul Doctor de endometrioza si rana pe col, acum sunt foarte bine, are o mana foarte usoara domnul doctor si este foarte intelegator, eu fiind foarte speriata de medici.

Intrebare
De Luxor69 pe 26 Ianuarie 2015

Buna seara tuturor, va rog sa-mi spuneti, poate cineva a fost in situatia respectiva: o persoana supraponderala poate fi operata de chisturi endometriozice sau exista ceva probleme?

Exceptional
De Marinav pe 23 Ianuarie 2015

In urma cu ceva ani am fost pacienta domnului doctor. Un inger pe pamant atat pot spune. Intrebarea mea pentru voi este: dnul dr se mai ocupa de gravide? Sunt insarcinata si tare mult mi-as dori sa merg la dnul dr.

HSG
De Onomario pe 13 Ianuarie 2015

Am ajuns la cabinetul particular al dl dr in decembrie si mi-a recomandat sa fac histerosalpingografie, la spital, sa ma programez in prima a zi a CM. Nu am mai fost niciodata in spital, pentru cine a mai facut, daca ma puteti ajuta cu ceva detalii : se face internare ? ce acte am nevoie ,mai e nevoie sa fac alte analize inainte (ce-i drept, eu am fost la dl dr cu teancul de analize facute deja,daca nu mi-a zis nimic e posibil sa nu mai fie nevoie sa le refac).

Am citit numai impresii foarte bune si asa este. A avut rabdare, da explicatii, este foarte calm si mie mi-a dat incredere. De un an si ceva incerc sa raman insarcinata, toate anailzele sunt bune,ale mele si ale sotului, cu ajutorul lui D-zeu si al dl doctor sper sa se intample in perioada urmatoare.

Multa sanatate va doresc!

P.S in sapt 19-23.01 dl dr nu este disponibil, este la o conferinta in afara tarii.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.