• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

cabinet particular dr. Ion
De Elena pe 16 Mai 2016

Buna,
Dl. doctor Ion si-a deschis un cabinet particular in sector 6, str.Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL.
TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616
Sanatate multa !

Contact cabinet Dr. Ion Ionut
De Andreea pe 13 Mai 2016

Buna, am rugămintea la voi dacă mă puteți ajuta cu un nr de telefon și adresa cabinetului particular al domnului dr. Ion Ionut. Am încercat sa sun la nr de mai jos 0213130424 și mi s-a spus ca este cabinetul dr Moisa. Mulțumesc frumos.

Histeroscopie fibrom
De Cristina pe 10 Mai 2016

Buna ziua,

Este mai mult decat evident ca D-l Dr Ion Ionut practica aceasta meserie din pasiune. Rar mi-a fost dat sa vad un doctor atat de dedicat ca dumnealui!
Mama mea, a fost diagnosticata cu fibrom intrauterin si dupa ce toti medicii la care fusese ii recomandasera histerectomie ( extirparea uterului) a avut sansa sa ajunga la d-l doctor care printr-o operatie de histeroscopie i-a salvat uterul. Un om exceptional atat profesional cat si uman! Extrem de dedicat!

Mii de multumiri domnului doctor pentru tot!

MIOMECTOMIE IN LAPAROSCOPIE
De VASILE MIHAELA pe 16 Aprilie 2016

Buna ziua tuturor,anul trecut in octombrie am fost operata de catre dl. Dr. Ion Ionut, de un FIBROM UTERIN ,in laparoscopie.Decursul post operator nota 10!!!!!!!cu felicitari,un mare profesionist , o persoana deosebita cu o pregatire profesionala inegalabila.Apelati cu toata increderea la serviciile dansului.Vreau sa mentionez ca mi-a putut fi conservat uterul,ceea ce ptr o femeie la 37 ani este f. important in vreme ce la toate celelalte consultatii se vorbea decat de ....Histerectomie(extirparea totala a uterului).Inca odata nota 10 cu felicitari d-lui Dr.

CONTACT DR ION IONUT
De Rodica Dobre pe 19 Februarie 2016

Program Consultatii Cabinet Colposcopie
Marti, Miercuri, Joi, Vineri, interval orar 08:00-09:00
Programare tel: (021) 3035054

Program Consultaţii în Centrul de Planificare Familială şi Contracepţie:
Luni, interval orar: 16:00 – 20:00
Sambata, interval orar: 08:00 – 10:00
Programare tel.: (021) 316.12.79

Consultatii Infertilitatea Cuplului:
Vineri, interval orar: 12:00-14:00
Programare tel: (021) 3161273 interval orar, 09:00-12:30

Pentru ca nu ma incadram in niciuna din categoriile de mai sus, am sunat la tel (021) 3035054, am spus ca doresc un control ginecologic la dl doctor si mi s-a spus sa vin de luni pana vineri , exceptie joi, la camera de garda dupa ora 14. Si asteptati acolo pana coboara dl doctor! Indiferent cat de mult asteptati, nu va pierdeti timpul pentru ca nu pleaca din spital pana nu termina toate consultatiile, nu programul!!! Sper ca v-am fost de ajutor. Sanatate!

Fibrom intrauterin- HISTEROSCOPIE
De Rodica Dobre pe 19 Februarie 2016

Buna ziua, va impartasesc din experienta mea pentru ca si eu la randul meu as fi avut nevoie de aceste informatii si nu le-am gasit! M-am externat astazi, am fost internata 24 de ore pentru o histeroscopie- fibrom intrauterin . Ca multi dintre voi probabil, si eu eram la fel de dezamagita de sistemul sanitar din Romania, de conditiile precare din spitale, de cadrele medicale care trebuie ,,motivate” cu atentii... nu stiu cum este in alte spitale, eu va spun cum este la Giulesti ( sectia ginecologie). De la infirmiere si pana la doctori, absolut toti s-au purtat exemplar, toti pacientii erau tratati cu aceeasi atentie , indiferent de conditia sociala, fara a fi stimulati financiar ca sa-si faca meseria, iar daca le dadeam cate o atentie, era doar in semn de multumire pentru cum s-au purtat. M-am operat la dr Ion Ionut , sef sectie ginecologie, un domn in adevaratul sens al cuvantului si un medic exceptional si desi in ziua respectiva au fost multe urgente si a stat numai in sala de operatii, tot d-lui avea un zambet si o vorba buna pentru fiecare. Stiind cat este de ocupat, ma si gandeam ca nu o sa-l mai prind sa-mi raspunda la cateva intrebari. Surpriza!- a venit la mine sa ma intrebe cum ma simt imediat ce m-am trezit din anestezie si a doua zi la 8 dimineata si mi-a explicat cum a decurs tot, pe indelete.
Interventia in sine nu este complicata...este mai grea asteptarea dinainte ( pentru ca nu ai voie sa mananci sau sa bei nimic minim 12 ore, iar eu am intrat abia seara la 17.30 in operatie deci eram nemancata de aprox 24 de ore si mi se facuse rau din cauza asta dar mi s-a administrat glucoza ( in cateva minute de cand am spus ca mi-e rau) si mi-am mai revenit) . Dupa ce m-am trezit din anestezie ( se face cu anestezie generala), am resimtit dureri ca cele de la menstruatie ( eu am o menstruatie cu dureri puternice) si imediat mi s-au adminsitrat calmante si in cateva minute nu mai simteam nici o durere. In 2 ore de la interventie eram deja in salon . Dupa interventie nu ai regim alimentar special, dar e recomandat sa bei lichide ( cate putin la inceput , pana se obisnuieste organismul) si sa mananci usor: iaurt, sana, branzica, supa etc. Mie mi le-a respins organismul in primele ore de dupa interventie dar a doua zi am mancat orice, fara probleme! Peste noapte a venit asistenta de 3-4 ori sa intrebe daca sunt ok ( stiind ca mi-a fost rau in ziua precedenta) , asta mi-au spus fetele din salonul meu. Apropo de salon, am stat intr-un salon impecabil ( din cate am vazut era un salon de ,,tranzit” in sensul in care acolo stateau persoanele internate pentru 1 zi sau 2) ..nu stiu nimic de celelalte saloane dar banuiesc ca toate sunt renovate. Baie cu dus in camera, plasma, aer conditionat, frigider, paturi noi, foarte curat si nu, nu eram in rezerva privata:D
Domnul doctor mi-a identificat un fibrom pe care nimeni la nici o clinica particulara nu a fost in stare sa mi-l descopere cu aparatura ultraperformanta pe care o detin. La particular- conditii de 5*, la stat- medicii cei mai buni. Alegeti dvs ce e mai bine ptr sanatatea dvs!
In concluzie: doctor exceptional, conditii foarte bune, cadru medical dedicat. Incep sa cred ca mai exista o sansa de mai bine si in Romania!!
In legatura cu suma pe care eu am dat-o doctorului sau anestezistului, va rog sa mi scrieti pe e-mail rodica_dobre20@yahoo.com si va raspund cu drag , insa nu as vrea sa se vehiculeze niste sume si oamenii sa creada ca daca nu ai suma respectiva , nu poti beneficia in egala masura de serviciile medicale; fiecare da atat cat isi permite ( si va spun inca o data , a fost in semn de multumire pentru cum si-au facut meseria, chiar am simtit ca merita banii aceia)!.

fibrom uterin
De Angelica Dobrin pe 08 Februarie 2016

Buna seara! Am un fibrom uterin destul de mare 114/109mm, care-mi ocupa intreaga cavitate uterina, As vrea sa merg la domnul dr. Ion Ionut, pentru interventie chirugicala. Ce stiti despre onorarii, despre profesionalismul domnului si despre modul interventiei?

telefon cabinet
De Helen pe 02 Februarie 2016

0213130424

cabinet particular dr. Ion
De Yolanda pe 01 Februarie 2016

buna. am si eu o rugamintw la voi ca nu am gasit pe internet. stiti vreun numar de telefon valabil al cabinetului privat al dr Ion si cam pe unde se afla acesta? multumesc anticipat

om inainte de toate!
De Irina pe 29 Ianuarie 2016

Un doctor f bun, cu chemare, deasemenea de o bunatate si omenie extrao4dinara in ciuda programului si conditiilor tresante in care lucreaza in maternitate!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.