• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Mai mult decat un medic, aproape un Avânt!
De Neagu Raluca pe 27 Ianuarie 2017

Buna seara,
In data de 14 ianuarie 2017,am fost operată de domnul doctor!
Intervenția a avut loc din cauza unui fibrom uterin gigant, 25-30 cm. In timpul operatiei, care a durat aproximativ 2 ore, nu am simtit nimic. Cand am ajuns in salon, de la ATI, am simtit ca si cand as fi facut febra musculara. Ulterior, am inceput sa simt si durere, insa in limitele normalului.
Am simtit sa împărtăsesc din experienta mea, pentru ca am asteptat 4 ani pentru a-l întâlni pe acest doctor minunat, Ion Ionuț Adrian!
Datorită dumnealui am inceput o nouă viață!
O viață fără balonare,fără picioare umflate, fără oboseală, fără întrebari de genul" Esti însărcinată? "
A fost medicul care pot spune ca a fost dragoste la prima vedere:) De cand am intrat in cabinet si m-a intrebat care este problema, m-am simtit in siguranță si am simțit că dumnealui este medicul pe care il căutam de ani de zile. Are o voce blândă, are răbdare si are si simtul umorului.
Mergeți cu incredere la domnul doctor, regret ca l-am intalnit dupa atata timp dar in acelasi timp sunt fericita ca am ales sa fiu operată de dumnealui. Sa va dea Dumnezeu sanatate domnul doctor si sa puteti sa ajutati cat mai multe femei, asa cum m-ati ajutat si pe mine! Multa sanatate, dragelor doamne si domnisoare! 😘😇💐💐💐

Ma poate ajuta cineva? pe forum nu raspunde nimeni.......scuzati
De Marian14 pe 25 Ianuarie 2017

Eu sunt din Focsani si as vrea sa ajung la spital la domnul doctor deoarece la particular nu imi permit. Cum trebuie sa procedez? Sa sun la spital si sa fac programare? La nr de tel nu raspunde sau raspunde o tipa care imi zice sa sun alta data. Aici in Focsani mi-au spus ca e vorba de operatie laparoscop si am inteles ca dansul e foarte bun. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii si preturi. As vrea sa urgentez cat mai repede ca sa am timp de recuperare si apoi sa pot face si un copil. Multumesc din suflet

ÎN LOC DE CONCLUZII LA...INFORMATIILE POSTATE PE SITE_ul CLINICII DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE GYNECOHEALTH
De Mariana pe 24 Ianuarie 2017

D-le Dr. Ion, persoana care se ocupă de imaginea dvs. și a clinicii dvs. în spațiul on-line, fie nu vă cunoaște, fie este rău intenționată, fie nu se pricepe, este un amator. Doar dumneavoastră știți alternativa corectă! Conținutul și maniera în care este prezentată informația nu vă reprezintă!
1. “Nu consideram civilizat… nu vor avea intrare pentru consultatie cei care aleg a veni la clinica noastra fara programare.”
Vorbim de o clinică privată sau suntem la școală!?! Sunt prea mulți de “NU” într-o singură frază. Situațiile excepție care apar, pot fi rezolvate “din mers”, la cabinet, atât cât este posibil, fără a afecta programările. Pentru restul situațiilor(urgențe), îndrumați pacienta la spital, pentru a II-a zi.
Toate pot fi rezolvate cu diplomație, tacit, fără dojană și amenințări pe site-ul clinicii. Recomandarea este să eliminați fraza!

“CONSULTATIILE SE FAC DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE.”
(Este suficient!)

2. O solicitare nemaiîntâlnită pe site-ul unei clinici medicale private, care primește pacientele cu “respect și caldură”…“…rugam pacientele sa respecte cele 20 min alocate consultatiei pentru a nu decala programul…”

Pacientele ajung la clinica dupa o programare facută cu ceva timp înainte, conform unui programator stabilit de clinică, cele mai multe pentru a rezolva, cu emoții, griji, temeri.
D-le Dr. Ion, aveți înțelepciunea, tactul și experiența necesară de a gestiona timpul unei consultații, fără a lăsa impresia pacientei că este presată sau grabită, astfel încât să vă încadrați în intervalul de timp alocat de clinica pentru o consultație. Evitați să transferați această responsabilitate pacientei!
Recomandarea este să eliminați solicitarea, nu va face cinste!

3. Cele 7 rânduri adresate pacienților, posesori de autoturisme, pot fi sintetizate:

“Vă rugăm să parcați în siguranță autoturismele personale în capătul străzii, unde se află parcul ROMNICEANU(Cotroceni).”
(Este suficient! Restul explicațiilor nu este recomandat să apară pe site!)

4. Observ că se pledează pentru “SERVICII MEDICALE ÎMBUNĂTĂȚITE OFERITE PACIENTELOR”. În acest sens, pe când un Fomular tipizat, cu antetul clinicii, care să cuprindă rezultatul la examenul colposcopic și interpretările ex. Ecografic, completat și oferit pacientei după consultație?

5. Lipsește Secțiunea “TARIFE/PREȚURI LA SERVICIILE MEDICALE OFERITE”

În opinia mea, “site-ul dvs.” este reprezentat de intervențiile medicale Impecabile, de sutele, daca nu, miile de minuni facute pentru paciente și familiile acestora, de discreția, delicatețea și implicarea dumneavoastră.

D-le Dr. Ion, apelați la profesioniști, nu lasați persoane fără expertiză să se ocupe de imaginea dvs. și a clinicii dvs. în spațiul virtual.

Vă felicit pentru inițiativa înființării clinicii! Multă sănătate și putere de muncă!

Doamne Ajută!

INFORMATII POSTATE PE SITE_ul CLINICII DE OBSTETRICA SI GINECOLOGIE GYNECOHEALTH
De Mariana pe 24 Ianuarie 2017

“LIsta serviciilor in cadrul consultatiilor la domnul doctor Ion Ionut Adrian: -ecografie, colposcopie, ex.papanicolau, control postoperator, control sarcina, extragere DIU, inserare DIU, ERAD (ex.histopatologic), biopsie col (ex. histopatologic), biopsie de endometru, extragere polip endocervical, ex. citobacteriologic vaginal, citologie secretie mamara, cultura mycoplasma/ureaplasma, detectie chlamydia col, genotipare HPV 37 tulpini.”
"PROGRAM DE LUCRU
Detalii

“MARTI: 16.30-20.30
MIERCURI: 16.30-20.30
JOI (o data la doua saptamani): 16.30-20.30

*** IN ATENTIA PACIENTILOR
In cadrul orarului afisat, consultatiile se fac doar pe baza de programare. Nu consideram civilizat suprapunerea pacientilor, astfel incat, nu vor avea intrare pentru consultatie cei care aleg a veni la clinica noastra fara programare.”
PROGRAMARI
Detalii

* Programarile incep cu data de 1 ale lunii (respectiv 2 sau 3 daca prima zi din luna este in weekend), atat pentru luna in curs cat si pentru luna urmatoare. Nu se fac programari in luna in curs, pentru peste doua luni.
- De exemplu: in Iunie nu se fac programari decat pentru Iunie si Iulie, pentru August programarile incep din 1 iulie, pentru Septembrie programarile incep din 1 August si tot asa.
***Pentru ca programarile sunt facute cu mult timp inainte in functie de preferinta fiecareia, ca si ora aleasa pentru consultatie, (preferinta justificata de cele mai multe ori prin nevoia pacientei de a se putea intoarce acasa), rugam pacientele sa respecte cele 20 min alocate consultatiei pentru a nu decala programul.. Nenumarate dintre acestea sunt legate de mijloacele de transport urban, feroviar si chiar aerian.
* Programarile se fac sunand pe numarul de mobil in zilele de Luni pana Vineri intre orele 9 - 15.
* Pentru rezultate, analize sau alte informatii puteti suna pe numarul de fix in zilele de Marti si Miercuri intre orele 16 - 20.”

"INFORMATII
Detalii

*Pentru a ajunge la clinica noastra, intrarea pe strada Anibal Teohari se face din Sos. Panduri pe sensul de mers dinspre Spitalul THEODOR BURGHELE (fostul spital Panduri) spre Academia Militara.
*Cea mai apropiata statie de autobus: Dr. MIHAI CIUCA - linii 136, 226, 122 - la 1 min de mers pe jos pana la Clinica
*Cea mai apropiata statie de metrou: EROILOR (iesirea spre Academia Militara) -la 15 min de mers pe jos pana la Clinica.
*** IN ATENTIA CELOR CARE VIN CU MASINA PERSONALA
1.Intrucat nu exista posibilitatea rezervarii de locuri de parcare in Sectorul 5, (strada fiind una cu imobile particulare, iar locatarii acestora isi rezerva dreptul sa poata parca fiecare in fata casei lui), recomandam parcarea masinilor in capatul strazii, unde se afla parcul ROMNICEANU (Cotroceni). Pe aleea parcului pot fi parcate masini fara a avea probleme cu locatarii. 2 MIN de mers inapoi, pe jos, ar fi pana la clinica noastra.
2.Locurile din fata clinicii sunt rezervate pentru angajatii clinicii cat si pentru locatarii, vecini de deasupra clinicii.”

Cum pot ajunge la d-l doctor?
De Madalina pe 17 Ianuarie 2017

Eu sunt din Focsani si as vrea sa ajung la spital la domnul doctor deoarece la particular nu imi permit. Cum trebuie sa procedez? Sa sun la spital si sa fac programare?Aici in Focsani mi-au spus ca e vorba de operatie laparoscop si am inteles ca dansul e foarte bun. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii si preturi. As vrea sa urgentez cat mai repede ca sa am timp de recuperare si apoi sa pot face si un copil. Multumesc din suflet

Mirela
De Madalina pe 16 Ianuarie 2017

iti multumesc foarte mult pentru raspuns! sa dea DUMNEZEU sa fie bine! sanatate multa iti doresc
!

Pentru Mădălina
De Mirela pe 13 Ianuarie 2017

Ai nevoie de încredere și curaj, în rest...NIMIC. "Detaliile" celorlalte paciente nu contează. D-l Dr.Ion știe ce are de făcut!
Multă sănătate și...Succes!

Mirela
De Madalina pe 12 Ianuarie 2017

buna Mirela! urmeaza sa ma operez pe 2 febr la dn dr Ion! inteleg ca si tu ai avut o interventie sau nu? daca da poti sa mi dai mai multe detalii? imi este foarte frica de ce va urma cu toate ca am mare incredere in dn dr! multumesc anticipat! sanatate multa iti doresc!

O ECHIPĂ A BINELUI...D-l Dr. Ion Ionuț Adrian și asistenta Carla Brîndușa Ioniță!
De Mirela pe 12 Ianuarie 2017

Medicul Ion Ionuț Adrian și asistenta Carla Brîndușa Ioniță reușesc să formeze o adevărată echipă a Binelui. Împreună sunt, pentru pacientă, o dovadă vie că Profesionalismul și Umanitatea există și îmbracă halatul alb, dăruind Speranță și Sănătate.
Vă mulțumesc pentru că mi-ați redat sănătatea, bunul cel mai de preț.
O echipă minunată!

Cabinet Dr Ion Ionut
De Magda pe 10 Ianuarie 2017

Ieri am sunat la cabinetul d-nului Dr. dar nu mi-a raspuns nimeni...era ora 15.00. Astazi am avut surpriza placata sa fiu sunata de la cabinet si am reusit sa-mi faca programare pe 2 feb. Am fost foarte placut surprinsa! Sper sa fie bine si in continuare....

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.