• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru IUSTINA IRINA
De DANA I. pe 21 Februarie 2017

…”întotdeauna binele învinge răul”, tot așa cum Smerenia învinge Mândria...lecție cu lecție...

Pentru Neagu Raluca
De Marian14 pe 15 Februarie 2017

Buna, Lamureste-ma si pe mine cum ai procedat ? adica unde te -ai dus? in particular sau la centrul de planificare sau la spital? Eu nu mai inteleg nimic dupa recomandarile voastre si laudele infinite despre acest doctor am zis sa imi incerc norocul si am plecat la Bucuresti m-am dus la spital si am asteptat pe hol in speranta ca ma va primi macar pt discutii. Ca mine mai erau si alte paciente si una chiar din alt judet ca si mine. Stiu ca trebuia sa ma programez la centrul de planificare dar avea loc peste trei luni si nu mai aveam rabdare sa astept atat. La particular nu imi permit iar la centrul de planificare am inteles ca este tot cu plata desi este al spitalului asta nu inteleg. Oricum am asteptat aproape 4 ore doar sa coboare dr si cand a coborat l-a asaltat una din fete si deja cand am incercat sa l opresc era vizibil iritat pt ca nu ma cunostea celelalte erau paciente si mi a spus ca de ce am venit acum ca are multa treaba. Eu venita de la ora 5 dimi pe drum dupa 200 km am ramas fara cuvinte.....am mai insistat cand s-a intors si mi-a spus sa mai astept. Am mai asteptat 2 ore si a decis sa ma primeasca pt control. A spus ca nu am nimic.........Si nici macar nu mi-a dat vreun sfat ceva daca sa mai fac analize suplimentare.....Mentionez ca eu am dureri extraordinar de mari de ani de zile si scurgeri cu sange....asta nu se cheama nimic.....si ceilalti doctori vroiau sa ma opereze pt endometrioza si rana pe col dar am vrut sa apelez la dumnealui pt ca am auzit ca este bun si pt ca nu vreau sa apelez direct la operatie deoarece si doctorii aceia se bateau cap in cap in afirmatii si nici ei nu erau siguri. Asa ca nu stiu ce sa mai cred despre dr acesta. Am o programare la sf lunii martie si inca ma gandesc daca sa investesc acesti bani pe drum si restul analizelor. Ca sa vezi ce are un om cred ca trebuia sa imi faca mai multe investigatii nu sa ma trimita acasa. Si s-a uitat doar pe una din analizele mele mai vechi de un an si a spus ca nu se confirma acel diagnostic..........Asa ca ajuta-ma si da-mi mai multe detalii despre intalnirea ta cu acest doctor. Multumesc

Apreciere și recunoștință
De IUSTINA IRINA pe 14 Februarie 2017

În urma lecturării mesajelor de pe acest forum dedicat discuțiilor medicale, îmi doresc să exprim mulțumiri celor ce m-au sfătuit să-mi îndrept pașii către un doctor deosebit în vederea rezolvării problemelor medicale personale. Am reușit să trec cu bine peste situația medicală delicată și am considerat oportun să aștern câteva din gândurile de recunoștință pe care le am față de un om remarcabil, în persoana domnului doctor. Mă bucur totodată să constat că există această pagină copilul.ro, o pagină pe care sunt împărtășite numai aspecte importante din punct de vedere medical ce ne preocupă în mod deosebit pe fiecare.
D-nul doctor Ion Ionuț este un om extraordinar, un medic de excepție, un caracter deosebit, o valoare a medicinei recunoscut pe plan național și internațional, un suflet minunat, un om cu credință în Dumnezeu și de o modestie demnă de tot respectul ce i se cuvine. Metodologia de lucru este profesională, nu se grăbește niciodată, este foarte calm și atent la orice detaliu. Soluțiile medicale recomandate de către dumnealui s-au dovedit întotdeauna a fi eficiente.
Felicitări domnului doctor Ion Ionuț pentru toată activitatea profesională și pentru omenia de care a dat și dă dovadă întotdeauna ! Am avut onoarea și bucuria să ajung și la clinica privată Gynecohealth a domnului doctor și am fost foarte impresionată de calitatea superioară a serviciilor medicale oferite.
Clinica Gynecohealth are în prim plan grija deosebită pentru sănătatea pacientelor, pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, oferind astfel pacientelor un mediu ambiant curat, elegant și familial.
Cartea de vizită a Clinicii Gynecohealth o reprezintă profesionalismul de mare clasă al domnului doctor, precum și personalul auxiliar care prin experiență, entuziasm și amabilitate fac în așa fel încât asistența și actul medical să fie de înaltă calitate, pentru ca fiecare pacientă să se bucure în final de rezolvarea oricăror probleme medicale și să aibă în cel mai scurt timp un tonus bun și o sănătate maximă. Informațiile oferite în ghidul on-line al clinicii mi-au fost de un real folos, iar detaliile m-au ajutat foarte mult să înțeleg exact ceea ce îmi era necesar. Felicit persoana care se ocupă cu mare grijă de imaginea d-nului doctor și ne ajută pe noi pacientele să avem o colaborare foarte eficientă și cât mai promptă cu d-nul doctor. Alte răutăți scrise pe acest forum despre tot ceea ce înseamnă această clinică, despre ghidul online (nu "site" cum îl consideră alte persoane), despre reproșurile aduse unui om din cadrul echipei Gynecohealt, nu fac cinste nimănui și reprezintă o imensă jignire adusă în mod direct d-nului doctor, care nu merită acest lucru sub nicio formă. Regret că răutățile unei persoane trebuie să fie etalată în acest context în care guvernează numai binele. Dar să nu uităm că întotdeauna binele învinge răul ! Iar tot ceea ce se întâmplă în cadrul acestei clinici este realizat foarte bine ! Dumnezeu să vă ajute și multe felicitări tuturor !

Pentru Iuliana
De Neagu Raluca pe 10 Februarie 2017

Bună Iuliana!
Nu ma stresezi deloc, imi imaginezi ce simți si te inteleg foarte bine. Ma bucur ca pot contribui cu putin ajutor in aceste momentele prin care treci, eu nu am avut parte de el.
Eu am făcut o ecografie in ziua in care l-am consultat pe domnul doctor. Înainte de operație nu mi s-a mai făcut nicio ecografie! După acea ecografie, am fost la consultul preanestezic, unde am răspuns la câteva întrebări, despre anestezie. In ziua operatiei, am ajuns in blocul preoperator unde imi amintesc ca mi-a pus o branula si am adormit imediat!:)
M-am trezit după operație, dar eram la ATI:).Nu am simțit nimic, totul a fost ca un vis de noapte:)
Asa ca stai linistită, nu vei simți nimic. Durerile vor apărea după, dar asta este in functie de organismul fiecăruia. Pentru ca suntem unici si fiecare organism reacționează diferit!
Poți să stai linistită, domnul doctor este un suflet minunat! M-a vizitat in fiecare zi, pe toată perioada internării!
Ai încredere în Dumnezeu, in domnul doctor si nu in ultimul rand, in tine!
Totul va fii bine!
Asa sa iti ajute Dumnezeu!
Sper că ti-am îmbunătățit starea cu aceste cuvinte, iar daca mai ai întrebări, nu ezita sa mi le adresezi!
O noapte liniștită! Raluca

Ma poate ajuta cineva
De Matei. pe 09 Februarie 2017

Buna mămici am și eu niște întrebări dacă reușiți sa ma ajutați Am un chist ovarian pe partea stânga și sunt supusa sa îmi scoată ovarul am 25 d ani
Cum este domul Dr ion Ionuț
Cât m-ar duce o operație la dansul va rog da ma sfătuiți și pe mn facă se poate

Un medic minunat, D -l Dr. Ion Ionut Adrian!
De Mirela pe 07 Februarie 2017

Felicitări Madalina, ție si echipei medicale minunate de care ai beneficiat! Curajul și încrederea...în Tine, în D-l Dr. Ion și în Dumnezeu te-au ajutat să reușești!
Multă sănătate îți doresc!

Pentru Raluca
De Iuliana pe 06 Februarie 2017

Buna, mai as avea cateva intrebari daca nu te stresez prea mult. In ziua cand te internezi ti se mai face ecografie . Domnul doctor mai vine sa discute cu tine sau doar anestezistul? Nu stiu cum sa procedez daca sa mai fac ecografie pana in operatie. Multumesc pentru lamuriri.

Pentru Iuliana
De Neagu Raluca pe 05 Februarie 2017

Dragă Iuliana, domnul doctor Ion Ionuț Adrian mi-a spus că operatie va fii pentru a scoate doar fibromul, nu si uterul si asa s-a întâmplat! A fost singurul medic care a spus asa, toți, ceilalți au spus ca cu un astfel de fibrom, nu sunt sanse sa-mi păstrez uterul. Lucru care m-a motivat si am avut încredere si m-am rugat la Dumnezeu, dar am avut încredere si in domnul doctor, iar operația a fost bine.
Sfatul meu este sa vorbesti cu domnul doctor, daca dansul este cel ales de tine sa facă aceasta operatie, sa ai încredere în el si sa te rog la Doamne Doamne si la Sfântul Nectarie sa-i ghideze mâinile domnului doctor si sa scoată doar fibromul. Ai încredere si in tine si roagă si ai sa vezi totul va fii bine!
Sper că am reusit sa răspund la întrebarea ta,ca esti mai linistită in privința operație. Dacă mai ai nelamuriri sau întrebări, nu ezita sa imi scrii.
Iti doresc să lasi toate temerile, sa renunți la frici, sa ai încredere si sa fii optimistă pentru ca totul va fii bine! Am sa ma rog pentru tine in luna martie, ca totul sa fie bine! Esti pe mâini bune, domnul doctor este ca un sfânt!
Multă sănătate!!!

Operatie laparoscop chist ovarian
De Madalina pe 05 Februarie 2017

Am revenit dupa experienta mea din spitalul Giulesti unde am fost operata in data de 2 febr de chist ovarian endometriozic de 9 cm!scriu aici pt cele care urmeaza sa treaca printr o experienta asemanatoare!Dn dr Ion este o somitate si un adevarat "artist"!a reusit sa mi curete ovarul stang cu toate ca eram pregatita moral pt a l pierde!s a chinuit foarte mult cu mine si a luptat sa nu ma deschida clasic pt ca sunt supraponderala si a reusit!tot personalul din Giulesti este de milioane!ma dusesem speriata ca nu stiam de ce voi da acolo!am avut o surpriza placuta vazand ca toata lumea cauta sa ti ofere un comfort fizic si moral ca tu sa te simti protejat si in siguranta!nu ma asteptam!un spital foarte curat cu personal nemaipomenit gata oricand la orice ora din zi si din noapte sa ti ofere ceea ce tu ai nevoie ca pacient!le multumesc tuturor din suflet si ma voi ruga toata viata pt sanatatea dumnealor pt ca m au ajutat sa mi recapat sanatatea si increderea in sistemul nostru medical!pt cele care urmeaza sa ajunga acolo va spun doar atat exact ce mi a spus mie o pacienta de pe acest forum: Nu va trebuie decat CURAJ!De restul se vor ocupa niste adevarati profesionisti!va doresc tuturor sanatate multa!

pentru Raluca
De Iuliana pe 01 Februarie 2017

Buna ziua
Draga Raluca vreau sa te intreb daca in cazul tau ai scos doar fibromul sau si uterul? Daca vrei sa spui deoarece si eu am programare pentru operatie, initial pentru a scoate doar fibromul dar ma tem ca pana in martie cand voi fi operata si al meu va fi foarte mare iar in situatia asta nu se va schimba felul de a opera. Oricum , multumesc pentru parerile postate de tine care m-au mai incurajat. Sanatate va doresc si sa auzim numai de bine.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.