• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Adresa
De Loredana pe 04 Decembrie 2016

Dumitrascu.loredana@ahoo.com

Adresa
De Loredana pe 04 Decembrie 2016

DDumitrascu.loredana@yahoo.com

Adresa
De Loredana pe 04 Decembrie 2016

DDDumitrascu.loredana@yahoo.com

Pentru Loredana
De M pe 29 Noiembrie 2016

Posteaza adresa de email. Toate cele bune!

Cineva care s a operea la domnul doctor?
De Loredana pe 26 Noiembrie 2016

Urmeaza sa fac o operatie de fibrom la dumnealui ....am mare incredere , m a cucerit din prima, este un om extraordinat ....in schimb operatia in sine imi da foarte mari emotii. Va rog daca e cineva care a mai facut asemenea operatie as vrea sa luam legatura....

Pentru Cristina
De Ana pe 25 Noiembrie 2016

Cristina, îmi poți spune te rog cât ai dat la medic, asistenta și anestezist? Urmează să mă operez și nu cunosc astfel de detalii.

Multumesc pt raspuns
De Madalina pe 14 Noiembrie 2016

Iti multumesc Cristina! Si eu am aceeasi problema ca tine o formatiune de chisturi de 8 cm si un pic! Astazi m a sunat de la giulesti si sunt programata pe 1 februarie la operatie! Am mare incredere in dn dr Ion si stiu ca sunt pe cele mai bune maini dar mi e foarte frica de momentul in sine! Am sa revin cu detalii dupa operatie! Multumesc inca o data pt raspuns!

pentru madalina
De Cristina pe 13 Noiembrie 2016

M am programat la sfarsitul lui august.deci aproape 2 luni si jumatate.a durat asa mult pt ca dl dr este f ocupat are multe programari.am intalnit fete care se programasera cu 3 luni inainte.dar a meritat asteptarea.

Intrebare
De Madalina pe 13 Noiembrie 2016

Cristina as putea sa te rog frumos sa mi spui de la momentul cd ai dat de dl dr cat a mai durat pana te ai operat? Adica la cat tp te a programat la operatie! Multumesc anticipat!

cel mai bun doctor,dr Ion
De Cristina pe 10 Noiembrie 2016

Am fost operata laparoscop de dl dr Ion.nu am cuvinte sa i multumesc acestui om pt ca a facut tot efortul sa mi salveze ovarul.am fost la mai multi doctori care mi au spus ca o sa mi scoata ovarul cu tot cu trompa(aveam chist endometriozic de 8 cm pe ovarul stang).Dezamagita si fara speranta m am inarmat cu rabdare si cu energie pozitiva si l am cautat pe dr Ion.a fost cea mai buna alegere care am facut o.Fetelor duceti va cu incredere la dr Ion.Este cel mai bun.Este un super om.Un om care m a salvat si mi a redat speranta.Sa i dea Dzeu sanatate acestui om minunat.Este un adevarat profesionist.Multumesc dr Ion.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.