• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

pentru Madalina si Iuliana
De Magda pe 10 Ianuarie 2017

Multumesc Madalina pentru numarul de telefon. Este de la cabinetul particular al d-nului doctor? Am inteles ca sunt anumite zile in care se fac programari. La tine care a fost intervalul de cand te-ai programt si pana cand te-a vazut d-nul Dr.?
Iuliana ma gandesc la tine sa iti fie bine saptamana viitoare si cand te refaci te rog scrie-mi si mie impresii. Va imbratisez!

Fibrom uterin -pe Magda
De Iuliana pe 10 Ianuarie 2017

Încă nu m-am operat , urmează săptămâna viitoare.

Pt magda
De Madalina pe 10 Ianuarie 2017

0787651616 La acest numar se fac programari! Iti doresc succes! Si eu urmeaza sa ma operez laparoscopic pr 1 februarie de chist endometrizic ! Am avut mare noroc sa intru rpd la dn doctor!

Fibrom utern
De Magda pe 09 Ianuarie 2017

Buna, incerc de 2 zile sa imi fac programare la d-nul dr. Ion Ionut, dar nu raspunde nimeni la niciun numar de pe site-ul Spitalului sau la interioarele indicate de robot. Sunt din provincie si este mai usor sa ma programez telefonic. Cum ati procedat? Iuliana te-ai operat? Ce fel de fibrom ai? Eu am fibrom subseros periculat.

Fibrom uterin
De Iuliana pe 08 Ianuarie 2017

Bună ziua. Urmează să mă operez și eu la dr. Ion Ionuț și as dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu mai multe detalii de la cineva care s-a operat mai curând.

DISCRET, DELICAT, IMPLICAT, PROFESIONIST!
De Mirela pe 07 Ianuarie 2017

Un An Nou minunat vă urez cu drag! CREDINȚA, NĂDEJDEA ȘI DRAGOSTEA...pentru semeni, pentru frumos, să vă călăuzească mereu! Să faci din MESERIE o MISIUNE este o artă, nu reușește oricine...dumneavoastră DA!
LA MULȚI ANI!

Ion Ionut Adrian - multumesc!
De Mihaela pe 06 Ianuarie 2017

Fara speranta, speriata, demoralizata si gata sa cedez...cam asa m-a primit dl dr in cabinetul sau. Cu un singur ovar, si ala cu un chist dermoid, cat grapfruit, la 30 de ani mi-am incercat sansa la o viata normala si la o familie. Au trecut deja 5 ani de atunci si simt atata recunostinta pentru tot binele pe care mi l-a facut. Am 2 copii frumosi si traiesc o viata de basm, datorita implicarii dlui. Femei curajoase, mergand la dr Ion Ionut, deja v-ati oferit o sansa! Dumnezeu sa il ajute!

Pentru Sorina
De M pe 05 Ianuarie 2017

"GYNECOHEALTH, din Buc, Sector 5, str.Prof.Dr.Anibal Teohari, nr.9, telefoane: 021.796.28.48 sau mobil: 0787651616 ... Dansul are consultatii aici doar MARTEA SI MIERCUREA de la ora 16.40 pana mai tarziu." Succes!

programare
De Netoi Sorina pe 04 Ianuarie 2017

Buna!As dori sa stiu unde v-ati facut programarea la domnul doctor.Are si cabinet particular,in afara de Regina Maria?
Se fac programari pentru consultatii si ecografii in cadrul spitalului?

nota 10
De Andra pe 14 Decembrie 2016

Saptamana trecuta am fost programata pentru o consultatie la cabinetul domnului doctor Ion Ionut ,mi a lasat o parere foarte buna , are rabdare si iti explica tot ce vrei sa sti.In martie voi face laparoscopie la dansul , si desi imi era foarte frica la inceput , dupa ce am discutat cu dansul, sunt foarte linistita si increzatoare.Un medic de nota 10 cum putini mai exista in Romania din pacate.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.