• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Raspuns
De Ramo14 pe 24 August 2016

Mulțumesc ! Sa ne ajute Dzeu sa ne împlinim visul!

Pt. Ramo 14
De Christina pe 24 August 2016

MULȚUMESC! Încă o data felicitări și sarcina ușoară în continuare!

Fiv
De Ioana1981 pe 24 August 2016

Multumim Ramo pentru acest feedback. E bine cand aflii informatii exact de la cineva care a avut aceasta experienta. Eu voi merge la sf lui sept si parca deja incep emotiile. Voi incepe de vineri tratamentul cu anticonceptionale si apoi la inca o consultatie prin ziua 16 de tratament... Si apoi la procedura..: parca deja incep emotiile... Cu toate ca incerc sa le ignor... Daca iti mai aduci aminte de cate ceva asteptam cu interes!:) sarcina usoara!

Raspuns
De Ramo14 pe 24 August 2016

Amh 3.14 ,cu Dr am vb in engleză la fel si cu asistentele , am fost surprinsă ca 2 dintre asistente înțelegeau si L-V romană. A fost primul FIV nu am mai făcut niciodată, la monitorizări am mers din trei in trei zile pe toată durata tratamentului de dimineața la ora 8 la analizele hormonale de sânge apoi aștepta, sa intram la Dr pt ECO si pt schema de tratament in continuare ( Dr îți da tratament pt 2 zile iar in a treia mergi la monitorizare si tot așa, dacă considera ca nu e ok , foliculii nu se dezvolta destul mărește doza pt gonal sau Adaugă si Merional ,așa a fost la unele fete din tura mea). Puntea a decurs ft bine, anestezia este ft ușoară practic putina sedare te trezește imediat încă din sala si te muta pe pat durează cam 15-20 min depinde câți foliculi sunt de recoltat. Nu am mai dormit deloc după punctie ,am stat culcat vreo ora după care inca o jumătate de ora in șezut timp in care mănânci niște biscuiți si bei apa. Deci nu va fie frica e ft ok, in ziua punctiei seara si a doua zi am avut dureri abdominale ca la menstruație care au trecut treptat, este normal . Pe toată durata tratamentului si după ft important min 3 l apa pt a elimina toxinele si a nu face hiperstimulare . Reacții la tratament nu am avut ceva ft deranjant, putina senzație de greață dimineața, balonare , pieptul tensionat. Foliculii nu mai știu ce dimensiune au avut are Dr grija sa ii crească atâta cât considera necesar 😊 asta va spun sigur, endometrul știu ca l-am avut de 14 ( dar nu va faceți griji ca si pt asta este remediu am auzit la altele). Neaparat gândire pozitivă, tratamentul respectat cu sfințenie, apa si nu in ultimul timp fttttt multă răbdare.... de fier! Se așteaptă ft mult, programările nu prea au logica dar asta e .... avem nevoie de ei 😊! Din suflet bafta tuturor si multă putere!

Pt. Ramo 14
De Christina pe 24 August 2016

Mulțumesc pentru răspunsuri. Le așteptăm nerăbdătoare. Cat aveai AMH înainte de tratament? Cum ai comunicat cu dr.?

Fiv
De Ioana1981 pe 24 August 2016

Felicitari Ramo14!sarcina usoara! Multumim pentru info. A fost primul tau FIV? Ai mai incercat si in tara?cum a fost punctia? Cum este cu anestezia( mie de asta imi este putin frica 😞... ) ai fost doar in ziua a3a la monitorizare? Cum a fost tratamentul? Ai avut anumite reactii? Sau totul normal? Ce dimensiuni aveau cei 4 fuliculi cand au facut punctia? Cum sunt asistentele? Vorbesc engleza?

Raspuns
De Ramo14 pe 24 August 2016

Pe parcursul celor 12 zile de tratament am mers la monitorizare tot a treia zi. Intreg protocolul a durat cam 3 sapt.

Raspuns
De Ramo14 pe 24 August 2016

Am avut 2 sarcini extrauterine (1 cu complicatii ft mari o trompa scoasa definitiv; a doua operata laparoscopic). In convluzie sansele pe cale naturala tindeau catre 0 , ramasa doar cu o trompa si aia taiata. Fiind la 120 km de Szeged nu am avut nevoie de cazare, costurile per total au fost pana in 2000 € cu tot cu tratament ( depinde cat tratament aveti nevoie , eu am facut Gonal 125 ml / 12 zile + suprefact 0,2 ml) .Am inceput tratamentul in ziua 2 a CM in ziua 14 am facut injectia ovitrelle, in ziua 15 am facut punctia unde mi s-au recoltat 4 ovocite din care au rezultat 3 embrioni (2 de calitate ft inalta= bebelusii de astazi 😍). Dupa 4 zile a avut loc embryo-transferul in care mi-a pus cei 2 embrionasi care deja aveau 10 respectiv 12 celule. Sper ca am sintetizat cat de cat ,daca mai aveti intrebari va raspund cu drag.

Pt. Ramo 14
De Christina pe 24 August 2016

Mulțumesc frumos pentru amabilitate. Eu as vrea sa ne spui dacă ai avut probleme medicale serioase pana la momentul începerii procedurii. Ce protocol ai ales?Ai ales cazarea la Szeged?Care au fost ,în mare costurile?

Raspuns
De Ramo14 pe 24 August 2016

Am 30 ani,puteti sa ma intrebati orice vreti sa stiti.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.