Radiatiile solare: Cum sa protejezi intreaga familie de efectele nocive ale soarelui

/ / Modificat: 2015-06-19
Radiatiile solare: Cum sa protejezi intreaga familie de efectele nocive ale soarelui

Vara, mare, vacanta, soare. Ai asteptat cu nerabdare aceasta perioada a anului, in care toata lumea pare mai fericita si relaxata. Pe buna dreptate, pentru ca printre beneficiile soarelui se numara si cresterea bunei dispozitii, a optimismului si crearea unei stari generale de bine.

Soarele constituie stimul pentru sinteza de vitamina D, intareste oasele si previne osteoporoza. De asemenea, intareste sistemul imunitar si are efecte benefice asupra pielii: amelioreaza acneea si previne aparitia cosurilor. Si, sa nu uitam de minunatul bronz auriu, care este tot un efect al expunerii pielii la ultraviolete. 

Cu atat de multe efecte benefice, s-ar parea ca soarele este cel mai bun prieten al nostru. Totusi, daca nu ne protejam pielea corespunzator, se poate transforma intr-un dusman de temut. Astfel, printre riscurile asociate cu expunerea neprotejata la soare, se numara:

  • imbatranirea prematura a pielii;
  • aparitia pigmentatiilor;
  • arsurile solare si insolatiile;
  • dezvoltarea unor cancere cutanate.

Pentru a te proteja de efectele nocive ale soarelui, trebuie sa folosesti zilnic un produs de protectie solara. De asemenea, sugarii si copiii mici nu trebuie expusi in mod direct la soare, asigura-te ca  sunt protejati de razele soarelui ( umbrela, palarie) si sunt dati cu crema de protectie cu factor mare (30 sau 50). Noi iti recomandam prima gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma + Sun,  creata de specialistii Farmec, pentru a raspunde nevoii de protejare a pielii impotriva agresiunii radiatiilor solare.

gerovital_derma_sun

Gama Gerovital H3 Derma+ Sun se adreseaza tuturor membrilor familiei, fiind formata din 8 produse ce raspund diferitelor nevoi si sensibilitati ale pielii adultilor si copiilor.

Produsele nu contin parabeni, coloranti sau oxibenzona si au la baza o formula usoara ce lasa pielea sa respire. De asemenea,  au eficienta dovedita prin masuratori instrumentale, realizate sub control dermatologic.

gerovital_derma_sun

Formula inovatoare are la baza Ulei natural ecocertificat Inca Omega bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali ce protejeaza pielea impotriva efectelor radicalilor liberi si regenereaza in profunzime. Vitamina E, prezenta in formulari, contribuie la prevenirea imbatranirii celulelor, are efect antiaging, previne aparitia petelor maronii si regenereza tesutul pielii lasand-o fina si puternic hidratata.

Gasesti produsele in farmacii sau in magazinul online www.farmec.ro, unde in perioada iunie-iulie 2015  beneficiezi de transport gratuit pentru produsele de protectie solare. 

Mai multe detalii despre produse poti gasi pe site-ul farmec

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Protectie solara

Articole recomandate

Citeste si despre