7 motive in plus sa-ti iubesti sotul dupa nasterea copilului

/ / Modificat: 2017-09-22
7 motive in plus sa-ti iubesti sotul dupa nasterea copilului

Exista oare posibilitatea sa-ti iubesti sotul mai mult dupa nasterea copilului decat atunci cand te-ai indragostit prima oara de el, cand te-a cerut de sotie sau cand ati aflat ca asteptati primul copil? Se pare ca exista rezerve inestimabile de dragoste pe care le poti descoperi pentru jumatatea ta abia dupa ce nasti si va tineti prima oara bebelusul in brate!

Are cele mai dragalase reactii atunci cand se joaca cu bebelusul

Nu exista o situatie mai evidenta si simpatica in care copilul interior din sotul tau iese la iveala ca atunci cand interactioneaza si vorbeste cu bebelusul lui. Grimasele haioase, sunetele duioase si alinturile pe care le inventeaza zilnic in fata copilului tau iti fac inima sa tresalte de emotie si sa-ti dai seama ca il iubesti mai mult ca niciodata. Modurile magulitoare in care isi manifesta dragostea si afectiunea fata de copilul vostru scoate la iveala in tine cele mai frumoase sentimente de dragoste pentru el.  

Te alinta in cele mai frumoase moduri

Poate ca doar din gura copilului tau cuvantul "mama" va avea un impact mai puternic in inima si sufletul tau decat in momentele in care il auzi pronuntat cu dragoste de sotul tau. Din primul moment in care ai nascut, taticul te striga "mama" de fiecare data cand vrea sa iti spuna ceva ori cand te striga. Suna atat de melodios si plin de admiratie, incat inima sta sa-ti explodeze din piept de fiecare data.

Mai vrea inca un copil

Prima sarcina a fost o experienta solicitanta si coplesitoare pentru amandoi. Cu toate acestea, in loc sa fuga cat il tin picioarele si sa blocheze orice gand de a mai avea vreodata copii, iti propune cu toata dragostea sa-l mai faci macar o data tatic. Ti se topeste sufletul cand auzi o asemenea propunere din partea unui tatic greu incercat de toanele tale din sarcina si frustrat de lipsa sexului pe perioade lungi de timp. Cum poti sa nu-l iubesti si mai mult decat ai facut-o vreodata?  

Se implica total in ingrijirea bebelusului

In timp ce alti barbati isi cauta de drum atunci cand vine vorba de schimbat scutece, de sters voma copilului sau de spalat la fundulet, sotul tau este primul la "datorie" la astfel de treburi. Nu doar ca o face intotdeauna foarte bine, dar niciodata nu se plange si depune eforturi imense pentru a se implica cot la cot cu tine in ingrijirea lui.

Iti spune ca te iubeste si ca esti frumoasa in fiecare zi

In ciuda faptului ca nu mai ai silueta de altadata, ca ai ramas cu o burtica proeminenta si cu ceva semne inestetice pe piele, sotul tau te vede mai frumoasa ca niciodata si nu ezita sa iti spuna acest lucru in fiecare zi, fara exceptie. Si tot in fiecare zi, tu descoperi ca il iubesti infinit mai mult decat in ziua precendenta.

Iti admira calitatile de mama

Nimic nu ofera unei mamici fara experienta o satisfactie mai mare decat momentul in care ii sunt apreciate eforturile in ingrijirea propriului ei copil. Iar atunci cand partenerul de viata este cel care remarca faptul ca se descurca bine in noul statut, satisfactia este inzecit mai mare. Nu te mai saturi sa il auzi cum spune "esti cea mai buna mama din lume", "faci o treaba grozava cu copilul", "nu cred ca exista o mamica mai buna decat tine", nu-i asa?

Este alaturi de tine, indiferent de situatie

Indiferent ca esti suparata, fericita, furioasa sau dezamagita, sotul tau iti este intotdeauna umarul pe care poti plange si omul care se bucura cot la cot cu tine in orice situatie. Nu ezita sa comunice cu tine chiar si atunci cand pari inabordabila, cand tipi la el sau il critici.

Este cel care trece peste temperamentul tau vulcanic si reuseste sa-ti scoata sufletul la iveala doar prin cateva vorbe. Atunci cand simti ca un om iti completeaza atat de bine viata si sufletul, nu ai cum sa nu-l iubesti din ce in ce mai mult.

Pe tine ce sentimente te-au incercat fata de sotul tau dupa ce ai devenit mamica? Ai simtit ca dragostea voastra a inflorit sau ca a ramas la fel? Spune-ne povestea ta, dar si o lista cu motivele pentru care iti iubesti sotul in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iubire sot Iubire parinte Relatie cuplu dupa nastere Dragoste parinti

Articole recomandate

Citeste si despre