Top 12 centre de fertilizare in vitro din Romania

/ / Modificat: 2015-08-18
Top 12 centre de fertilizare in vitro din Romania

Tot mai multe cupluri apeleaza la fertilizarea in vitro pentru a avea un copil, iar cererea mare de pe piata a facut ca numarul centrelor unde se realizeaza aceasta procedura sa creasca treptat si el.

Ferilizarea in vitro a inceput sa fie practicata in Romania in anul 1993, raspunzand unei nevoi firesti a cuplurilor care din motive medicale nu puteau concepe un copil in mod natural. Statisticile arata ca la nivelul anului 2014 infertilitatea afecta un procent de 30% dintre femeile de peste 35 de ani din tara noastra.

Majoritatea centrelor dedicate reproducerii umane asistate medical sunt in Bucuresti, insa exista astfel de clinici si in alte orase ale tarii. Iata recomandarile noastre in ceea ce priveste centrele de fertilizare in vitro de la noi din tara.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata din cadrul Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sarbu"

In departamentul de Reproducere Umana Asistata al Spitalului Clinic Dr. Panait Sarbu din Bucuresti puteti avea parte de urmatoarele servicii medicale: fertilizare in vitro (FIV), injectarea intracitoplasmatica a spermatozoidului (ICSI), aspirat epidimar (TESA), biopsie testiculara (TESE), inseminare artificiala.

Este un spital de stat, iar fertilizarea in vitro va va costa aici 6600 de lei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.panaitsarbu.ro

Centrul de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Medlife

La acest centru activeaza medici specialisti in reproducerea umana asistata, chirurgie reproductiva, endocrinologie reproductiva, embriologie, andrologie, genetica, psihologie si urologie. Aici se fac proceduri de fertilizare in vitro, dar si inseminari artificiale, inducerea ovulatiei multiple, injectarea intracitoplasmatica a spermatozoidului (ICSI).

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.medlife.ro/centrul-de-medicina-materno-fetala-si-reproducere-umana

Clinica de fertilitate Gynera

Este o clinica privata care ofera o gama variata de tratamente medicale dedicate fertilitatii. Printre aceste proceduri se numara inducerea ovulatiei cu medicatie hormonala, inseminare artificiala, fertilizare in vitro, dar si diagnosticare genetica preimplantare si consiliere psihologica pentru cupluri.

Pachetul FIV costa la aceasta clinica 5.800 de lei, la acest pret adaugandu-se tarifele consultatiilor si a procedurilor aditionale.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.gynera.ro

Clinica Dacia Medical Center 

La aceasta clinica privata veti avea parte de o multitudine de servicii medicale dedicate reproducerii umane asistate. Procedura FIV la acest centru medical costa 8.400 de lei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.daciamedicalcenter.ro

Biogenesis Centru de Fertilizare

Acesta este un centru dedicat exclusiv reproducerii umane asistate. Tratamentele pentru fertilitate de care puteti avea parte aici sunt, pe langa ferilizarea in vitro, si inseminarea artificiala si injectia intracitoplasmatica de sperma.

Programul de reproducere asistata prin fertilizarea in vitro costa 9700 de lei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.biogenesis.ro

Clinica Materno Fetala Promed System

Clinica Promed are sedii atat in Bucuresti, cat si in Targoviste. Activeaza la acest centru specialisti in infertilitatea si tratarea ei. Aici se ofera si servicii de inducere a ovulatiei prin tratamente hormonale, inseminare artificiala, consiliere psihologica atat individuala, cat si in cuplu. FIV standard cu transfer de ziua 2-3 costa 8.575 RON.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.clinica-promed.ro

Centrul FIV Omini Clinic Iasi

Procedura de fertilizare in vitro la Ominic Clinic include stabilirea si dirijarea protocolului de stimulare ovariana, monitorizarea ecografica succesiva a stimularii, punctia foliculara, anestezia, recuperarea post procedura, inseminarea ovocitelor, monitorizarea dezvoltarii embrionilor pana in ziua 2,3 si embriotransferul. Procedura costa 1.800 de euro.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.ominimaterna.ro

Centrul de Fertilitate Polisano 

La acest centru, care are sedii in Bucuresti si Sibiu, aveti parte de servicii precum investigatiile medicale pentru fertilitate, stimularea ovariana, inseminarea intrauterina si fertilizare in vitro. Procedura de fertilizare in vitro cu emrbiotransfert in ziua 1-3 costa 8.165 lei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.clinicapolisano.ro

Clinica Genesys Fertility Center

La clinica Genesys Fertility Center activeaza specialisti in infertilitate si chirurgie reproductiva, urologi si embrionologi, iar acest centru furnizeaza cea mai larga paleta de servicii din domeniul fertilitatii. Procedura de fertilizare in vitro costa 2.000 de euro.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.genesys-fertility.ro

Centrul Medical Hitmed Craiova

Tratamentele de care puteti avea parte la Centrul Medical Hitmed sunt stimularea hormonala pentru inducerea ovulatiei, corectarea histeroscopica a infertilitatii, instilatii utero-tubare dar si tehnici de reproducere umana asistata precum inseminarea intrauterina si fertilizarea in vitro.

Fertilizarea in vitro la Hitmed costa 1.400 de euro.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.invitro.ro

Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara

In afara de FIV, aici mai puteti avea parte de tratamente precum monitorizarea foliculara, stimularea ovariana, suport hormonal, inseminare intrauterina. Procedura FIV, ce include punctia foliculara, embrio-transfer-ul, vitrificarea si pastrarea embrionilor excedentari pentru 12 luni costa 7.350 lei la aceasta clinica.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.fertilizare-timisoara.ro

Clinica Fertilia

Procedura FIV standard la aceasta clinica include consultul, punctia ovariana pentru recoltare, medicatia administrata in timpul interventiei si tratamentul de recuperare, evaluarea si prepararea spermei, fertilizarea in vitro, cultivarea si monitorizarea embrionilor in incubatoare, transfer de embrioni in uter, proceduri aditionale care pot fi necesare, consiliere cu medicului ginecolog si embriolog, cazarea in rezerva, evaluarea procedurii. Costul total al fertilizarii in vitro este 2.500 de euro.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.fertilia.ro

Ghid util de centre de fertilizare in vitro si inseminare artificiala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reproducere umana asistata Infertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre