Palette Intesive Color Cream lanseaza doua colectii noi cu nuante vibrante si seducatoare

/ / Modificat: 2017-03-28
Palette Intesive Color Cream lanseaza doua colectii noi cu nuante vibrante si seducatoare

De generatii intregi, femeile si-au vopsit parul cu Palette pentru o culoare intensa si mereu la moda, in acest sezon au si mai multe motive sa o faca. Doua noi colectii - Brouge si Intense Blooms - completeaza gama Palette Intensive Color Cream cu 7 nuante fabuloase, inspirate din ultimele trenduri in ingrijirea parului.

Palette Intensive Color Cream Brouge, o colectie de saten cu reflexii sublite de roscat, cuprinde 4 nuante noi seducatoare ce promit sa ofere parului saten tonuri fascinante de roscat. De asemenea, colectia Intense Blooms cuprinde 3 nuante intense, luminoase si la moda, care te vor face sa vibrezi de culoare!

Noua colectie Brouge de la Palette Intensive Color Cream cuprinde 4 nuante de saten cu reflexii subtile de roscat. De la saten delicat, pana la saten marsala si de la saten capsuna la roscat inchis intens, cele 4 culori noi ii vor asigura un aer sofisticat si misterios oricarei femei pasionate de moda. Expertii Palette au combinat cu atentie pigmentii speciali de rosu si de saten pentru a crea un efect special, pentru un par cu o intensitate radianta si o culoare care rezista in timp impreuna cu acoperirea perfecta a firelor de par albe.

De asemenea, in trend cu ultimele tendinte, Palette lanseaza o alta colectie surpinzatoare in acest sezon - Palette Intensive Color Cream Intense Blooms. Pentru cele 3 nuante ultravibrante – Auriu Intens, Negru Intens si Violet Intens - au fost adaugati pigmenti puternici pentru a pune in valoare intensitatea culorilor, precum si rezistenta lor in timp si capacitatea de a acoperi perfect firele albe.

Parul ingrijit va fi mereu la moda, iar cele doua colectii noi de la Palette Intensive Color Cream combina cele mai noi tehnologii de ingrijire a parului cu un efect maxim de stalucire a culorilor. Masca imbogatita cu complex de cheratina ofera firului de par o ingrijire in profunzime, care face parul moale si catifelat, in timp ce pigmentii intensi de culoare sunt fixati pentru a obtine, in final, un par cu o culoare magnifica.

Completata cu cele 7 nuante noi ale colectiilor Brouge si Intense Blooms, gama Palette Intensive Color Cream cuprinde in total 34 de nuante, fiind cea mai buna alegere in materie de colorare a parului. Fara indoiala, cu un par ingrijit si cu o culoare intensa, vei fi in centrul atentiei cu fiecare ocazie.

Disponibile in magazine din luna martie, cele doua colectii noi ale gamei Palette Intensive Color Cream promit o colorare intensa si o ingrijire extraordinara, totul pentru a avea un par mereu la moda, cu o culoare puternica si o acoperire perfecta a firelor albe.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre