Cadouri speciale pentru bebelusi si copii mici

/ / Modificat: 2019-12-13
Cadouri speciale pentru bebelusi si copii mici

Alegerea cadoului perfect pentru bebelusul celor dragi poate da serioase batai de cap chiar si celor mai inspirati dintre noi.

Fie ca vorbim de Craciun sau Paste, de zi de nastere sau de nume, iti doresti sa oferi ceva care sa incante copilasul, dar si ceva practic care sa ajute parintii. Noi credem ca o idee excelenta de cadou pentru bebelusii si copiii mici, de 6 luni, 1 an, pana la 2 ani, este orice ajuta in procesul de diversificare si formare de obiceiuri alimentare sanatoase. Dar ce?

Ce contine un set de masa 

Am fost incantati de calitatea, aspectul si utilitatea seturilor de masa Dodoli. Un set este alcatuit din castronel, farfurie si lingurita, toate din bambus natural si lucrate cu grija, fara urma de plastic. Castronul si farfuria sunt dotate cu o ventuza de silicon care se lipeste puternic de masa si previne rasturnarea accidentala, deci mult mai putina murdarie de curatat. Lingurita este si ea gandita pentru cei mici.

Este foarte usor de manuit, perfecta pentru dezvoltarea indemanarii si coordonarii, iar varful din silicon alimentar moale protejeaza dintisorii si gingiile sensibile.

Totusi, calitatea principala a acestor produse este contributia pe care o au la formarea unui atasament puternic intre bebe si ora mesei. Totul devine o joaca interesanta, iar bolul si farfuria preferate vor fi jucariile incantatoare prin care parintii introduc alimentele sanatoase in preferintele culinare ale micutului.

set masa

Seturi de masa cadou 

In functie de bugetul tau ai optiunea unui set cadou sau poti alege produsele pe care ti le doresti din multe modele de farfurii si boluri inspirate din animalutele preferate ale celor mici. Iepuras, Panda, Broscuta, Leu, toate practice si iubite de copii.

set-masa

Daca vrei sa oferi un cadou mai consistent poti adauga si o canita de antrenament din bambus, un norisor de silicon anti-murdarie sau o baveta de silicon cu buzunar. Canita este foarte usoara, cu toarte mari, usor de apucat de manute mici, astfel incat bebelusul va putea sa bea singur apa cu usurinta. Norisorii si bavetele completeaza "trusa anti-murdarie".

set-masa

Sunt confectionate din silicon alimentar foarte usor de curatat si sunt usor de strans si luat in geanta pentru mesele din deplasare. Norisorul aduna orice cade din farfurie, iar bavetele au un buzunar foarte util pentru colectarea alimentelor care nu ajung in gurita bebelusului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre