Medicul Mihai Craiu: Izolarea NU afecteaza IMUNITATEA copiilor

/ / Modificat: 2020-04-07
Medicul Mihai Craiu: Izolarea NU afecteaza IMUNITATEA copiilor

Romania este in carantina din cauza coronavirusului. Multa lume sta in izolare, perioada care dureaza de trei saptamani. In aceasta situatie cel mai mult sufera copiii pentru ca nu pot iesi afara sa se joace. 


Multi parinti se intreaba, insa, daca izolarea afecteaza imunitatea copilului. 

Medicul pediatru, Mihai Craiu, vorbrste despre "erorile raspandite de catre diversi pseudo-experti in pediatrie, in era COVID-19.

El transmite ca statul in casa, in izolare, timp de 2-3 saptamani, NU afecteaza imunitatea, acesta fiind doar un MIT. 

Ce spune medicul

"FAPT - statul in izolare completa, in intuneric desavarsit, in umezeala, fara miscare, cu odihna foarte proasta, cu mancare inadecvata (cipsuri si suplimente nutritive) si FARA parinti, timp de 18 zile, NU a afectat imunitatea. DELOC!!

Cititi povestea salvarii eroice a celor 13 baieti din echipa de fotbal Wild Boars de catre o echipa internationala complexa de ingineri, medici, speologi si militari.

Si sa nu aveti impresia ca au stat intr-un mediu "steril" sau in care orice afectare a imunitatii nu ar fi avut efecte serioase. Unul din salvatori a murit, in urma septicemiei, de la o rana de severitate mica, "achizitionata" in operatiune.

MESAJ DE LUAT ACASA - izolarea la domiciliu NU afecteaza nimic, si in nici un caz imunitatea!

Mancati normal, jucati-va cu copiii, stati in balcon sau DOAR in curtea proprie. Acum nu e momentul sa va riscati viata si sanatatea pentru ca ati citit un mit prostesc," a scris Mihai Craiu pe pagina de Facebook Spitalul Virtual pentru Copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dr mihai craiu Imunitate Copii Izolare

Articole recomandate

Citeste si despre