Copiii lui Kate Middleton, pregatiti pentru cel mai sumbru scenariu. Psihologii le vorbesc despre moarte

/ / Modificat: 2024-04-17
Copiii lui Kate Middleton, pregatiti pentru cel mai sumbru scenariu. Psihologii le vorbesc despre moarte

 

Copiii lui Kate Middleton trec acum prin cea mai grea perioada. Mama lor a fost diagnosticata cu cancer, dupa ce a suferit o interventie abdominala majora in luna ianuarie. 

Kate si printul William au asteptat pana la vacanta de Paste a copiilor, pentru a face public diagnosticul dur pe care l-a primit din partea medicilor. Si-au dorit ca micutii sa fie acasa, in mediu linistit pentru a afla vestea ca mama lor este grav bolnava. 

Cuplul regal a facut tot ce a fost posibil pentru ca George, Charlotte si Louis sa fie protejati in aceasta perioada dificila. Kate si-a dorit ca micutii sa aiba parte de consiliere psihologica pentru a intelege ca ea face un tratament pentru a se vindeca. 

Printul William si Kate au invatat o lectie importanta din trecut, cand a murit Printesa Diana, asa ca si-au dorit ca micutii lor sa fie pregatiti emotionali pentru orice situatie, chiar si pentru cel mai sumbru scenariu, adica moartea mamei lor.

In timp ce lumea priveste cu speranta, Kate Middleton isi continua lupta curajoasa impotriva cancerului, inspirand milioane de oameni prin determinarea sa.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii

Articole recomandate

Citeste si despre