Gabriela Prisacariu se pregateste de nastere. Anuntul facut de sotia lui Dani Otil

/ / Modificat: 2021-08-03
Gabriela Prisacariu se pregateste de nastere. Anuntul facut de sotia lui Dani Otil

Dani Otil si Gabriela Prisacariu se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi vor tine copilul in brate. Intre timp, cei doi fac ultimele pregatiri, iar frumoasa blonda isi tine fanii la curent cu evolutia sarcinii.

Gabriela si Dani Otil sunt tot mai entuziasmati inainte de prima intalnire cu bebelusul lor. In timp ce Dani se pregateste intens si chiar a incercat sa intre pentru un timp in pielea Gabrielei, pentru a intelege mai bine prin ce trece aceasta in sarcina, sotia sa pare destul de relaxata si se bucura din plin de experienta.

Cum se simte Gabriela Prisacariu inainte de nastere

Sotia lui Dani Otil este in ultimul trimestru de sarcina si merge saptamanal la controale, pentru a se asigura ca totul este in regula cu bebelusul si ca sarcina evolueaza cum trebuie pe ultima suta de metri. Gabriela Prisacariu nu rateaza nicio ocazie de a-si informa fanii cu privire la starea sa, iar luni a mers, ca in fiecare saptamana, la control, cu speranta ca micutul din burtica ei va decide sa isi arate si fata la ecografie.

"Daca este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia astept fiecare zi de control, pentru ca bebelusul nostru nu a vrut sa stea la nicio ecografie cu fata, oare cu cine seamana? Cu ta-su, nu cu mine si poate, poate avem noroc sa-i vedem putin moaca. In schimb, tot ce aflu este cu cate kilograme m-am mai ingrasat!", le-a spus Gabriela fanilor sai.

Cum si-au botezat Dani Otil si Gabriela copilul

Cuplul Gabriela - Dani Otil pastreaza inca misterul cu privire la numele baietelului ce va veni curand pe lume. Totusi, i-au pus o porecla inedita, pana cand se vor hotari asupra numelui de botez, pentru care au cerut sugestii chiar si de la urmatorii de pe retelele de socializare.

"Nu ma mai intrebati ce nume o sa aiba bebelusul, pentru ca habar nu avem. Suntem niste parinti praf. Daca aveti sugestii, le astept aici. Porecla lui, inca de cand am ramas insarcinata, este Carcel. Nu am avut niciodată carcei pana sa raman insarcinata. Dupa carcelul de dimineata ma gandesc serios sa ii pun numele Carcel, ce are?" - Gabriela Prisacariu.

Dani Otil a vrut sa vada cum este sa fie "insarcinat"

Dani Otil este alaturi de Gabriela in intreaga experienta a sarcinii. Mai mult, el a dat dovada de multa empatie atunci cand a vrut sa vada cum se descurca Gabriela cu burtica, simuland o sarcina avansata cu ajutorul unui pepene de peste 10 kg, lipit cu banda adeziva de corpul sau.

Dani a fost "insarcinat" toata ziua cu un pepene si s-a straduit din rasputeri sa se descurce si cand se aseza in pat, si cand se dadea jos, si cand trebuia sa se imbrace, si cand trebuia sa se incalte. Provocarea a fost sa conduca incomodat de pepene, insa a trisat putin, folosind masina sa, nu pe cea a Gabrielei, care este mult mai joasa.

Taguri Nastere bebelus Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre