Sotia lui Dani Otil a rabufnit dupa ce fiul ei a fost jignit de internauti: „Nu ne mai facem bine”

/ / Modificat: 2023-10-17
Sotia lui Dani Otil a rabufnit dupa ce fiul ei a fost jignit de internauti: „Nu ne mai facem bine”

Gabriela Prisacariu a fost enervata la culme de internauti dupa ce fiul sau a fost jignit de acestia. Sotia lui Dani Otil a postat un mesaj dur pentru o urmaritoare care i-a lasat un comentariu acid pe pagina sa de socializare, referitor la micutul Tiago. 

Desi a marturisit ca s-a obisnuit sa primeasca mesaje urate din partea internautilor, ea nu a acceptat insa ca fiul sau sa fie jignit. 

Mesajul care a scos-o din minti pe Gabriela a fost urmatorul: 

„Pacat ca seamana cu nesuferita aia de maica-sa”, a scris o internauta, in dreptul unei imagini cu Tiago, noteaza Wowbiz.

Reactia vedetei nu a intarziat sa apara si a spus ca nu va accepta niciodata ca fiul sau sa fie jignit pe retelele de socializare. 

„Nu ne mai facem bine niciodata! Cat de rai sa fim ca oameni, cat de rau poti sa fii si de frustrat sa fii ca sa ajungi sa dai mesaje urate despre un copil. Inteleg ca eu sa primesc mesaje urate, desi nici asta nu mi se pare normal, dar m-am obisnuit cu lucrul asta, invidia este mare si na, aia e! Dar el este un copil, ma gandesc foarte serios sa nu-l mai postez pe Tiago si ii inteleg pe oamenii care au ales sa nu-si mai posteze copiii, desi si ei sunt super judecati pentru lucrul asta, dar poate ca este mai bine asa”, a spus Gabriela Prisacariu, pe pagina sa de Instagram.

  • Surse: wowbiz.ro, instagram.com
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedere copii Jignire copil Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre