Dani Otil, despre cosmarul bonelor: una i-a blestemat, iar alta era cercetata penal

/ / Modificat: 2023-11-12
Dani Otil, despre cosmarul bonelor: una i-a blestemat, iar alta era cercetata penal

Dani Otil si Gabriela Prisacariu sunt cei mai fericiti parinti. De cand a venit pe lume baietelul lor Tiago, viata celor doi s-a schimbat complet. Prezentatorul TV este topit dupa fiul sau si se implica foarte mult in cresterea si educarea lui. 

Pentru ca si-au dorit si un ajutor, Dani si Gabriela au incercat sa gaseasca o bona pentru fiul lor, insa nu si-au imaginat niciodata cat de greu va fi acest proces. Invitat in cadrul podcastului moderat de Bobonete, Dani Otil a povestit despre cosmarul pe care l-a trait in cautarea unei bone. A dat numai peste femei care i-au dat mari batai de cap. 

Dani a povestit ca una dintre bone i-a blestemat si apoi si-a dat demisia. Mai mult, aceasta nu era deloc atenta la fiul sau, ba chiar dormea in timpul programului. 

„Avea salariu bun, program bun, dar dormea adanc. Eu am o casa mica, Tiago dormea pe etaj cu ea si nu avea nicio treaba. Gabriela facea drumuri prin casa cu Tiago plangand (avea vreo 2-3 luni) si ea sforaia. Nu avea usa, avea un perete de sticla glisant, nicio treaba nu avea”, a povestit matinalul de la Antena 1.

A avut trei bone moldovence. Toate au fugit 

Mai mult, Dani a marturisit ca au incercat sa angajeze si trei bone din Moldova. Din pacate, acestea si-au dat seama ca aceasta meserie nu este de ele si au ales sa fuga, dar si cu banii luati. 

„Nu stiu daca e bine sa povestesc, dar aia e… Ea a fugit practic, asta m-a deranjat. Nu mi-a spus nimic. A zis ca se duce sa isi inscrie fetita la liceu si sa-i dau si doua zile libere, i-am dat si bani, normal.

Cand a plecat, ea si-a luat si periuta de dinti, iar eu am mai fost parasit in viata si stiu cum e”, a mai spus Dani la podcast.

A aflat ca o bona era cercetata penal 

Dani Otil a mai povestit ca a fost la un pas sa isi lase fiul pe mana unei femei cercetate penal. In momentul in care i-a cerut mai multe detalii despre trecutul sau, femeia i-a marturisit ca a avut mari probleme cu legea. 

„Cu alta ocazie, voiam sa stiu si eu cu cine stau la masa. Si ea a zis ‘Nici nu stiu ce sa povestesc, ca ma tot intrebati. Eu am avut o viata grea. Poate asa un element, dar nu cred ca va intereseaza. Eu am avut o cercetare penala’.

Ea a lucrat pentru un cetatean strain si in timp ce ii calca rufele, omul a iesit din baie cu tot capul in flacari si a inceput sa urle. Barbatul a stat cateva luni in coma, dar nu pot sa dau foarte multe detalii.

Noroc ca avea omul camere in casa si ca s-a vazut ca ea calca”, a explicat Dani despre cea mai nefericita experienta cu bonele lui Tiago.

De asemenea, o alta bona a plecat de la ei, nu inainte de a-i face nesimtiti. Aceasta era foarte indiscreta si statea non stop in compania lor, fara sa le ofere intimitate. In momentul in care i-au spus femeii ca ii deranjeaza acest lucru, aceasta i-a facut nesimtiti. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Ajutor bone Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre