Dani Otil si sotia lui au schimbat sase bone. Cum au gasit-o pe cea potrivita pentru fiul lor

/ / Modificat: 2023-12-04
Dani Otil si sotia lui au schimbat sase bone. Cum au gasit-o pe cea potrivita pentru fiul lor

Dani Otil si sotia sa, Gabriela, sunt parintii unui baietel in varsta de doi ani si jumatate. Chiar daca in cea mai mare parte a timpului se ocupa ei de cresterea lui Tiago, au avut nevoie si de o bona, pentru a-i ajuta atunci cand trebuie sa plece de acasa amandoi si nu pot sta cu micutul. Pana sa gaseasca persoana potrivita care sa se ocupe de Tiago, sotii Otil au trecut prin numeroase experiente neplacute.

Dani a povestit in repetate randuri despre cat de greu i-a fost sa gaseasca o bona potrivita pentru fiul lui. Intr-o perioada a dat chiar si anunt pe retelele de socializare si in emisiunea Neatza, pentru a gasi o persoana potrivita. Invitat recent in podcastul lui Mihai Bobonete, Dani a povestit ca in doi ani si jumatate a schimbat 6 bone pentru Tiago. In prezent, au o bona interna, filipineza, care are grija de baietel, insa pana sa ajunga la ea, Dani si Gabriela au avut numeroase experiente neplacute.

„Prima a plecat cu blesteme. Prima a fost contractata foarte repede, pentru ca asa ne-au invatat toti. 'Bai, ia-ti bona inainte sa se nasca copilul'. Ea nu a avut foarte multa treaba, pentru ca nu o lasam sa interactioneze foarte mult cu copilul si o lasam doar sa invete. Dupa vreo 2-3 luni, salariul era salariu… statea cu noi in casa. Somnul ei era foarte adanc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea. Nu i-am cerut sa lucreze noaptea, dar… urla copilul. Eu il plimbam cu Gabriela pe scari si ea nu auzea. Ea a abandonat job-ul, dupa ce a fost lasata, dupa doua luni, doua ore cu copilul. I s-a parut greu, desi ea a mai fost bona. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebelus”, a povestit Dani.

Prezentatorul de la Neatza a mai relatat ca a apelat si la femei din Republica Moldova, cu experienta de viata, insa nici ele nu au stat prea mult in casa lui, desi le-a oferit salariul pe care l-au cerut. Una dintre bone i-a reprosat lui Dani ca el si sotia sa nu stau sa socializeze cu ea, cum facea fosta angajatoare. O alta femeie care venise sa aiba grija de Tiago i-a povestit lui Dani ca fusese cercetata penal din cauza unui incident care a avut loc in casa celui pentru care lucra. O alta bona a fugit din casa lor fara nicio explicatie. Prezentatorul a mai povestit ca, inainte sa apeleze la o bona filipineza, au avut angajata o tanara care avea multi frati si care se descurca bine cu copiii, insa nu i-a putut ajuta decat pe parcursul verii, dupa care s-a retras.

FOTO Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil Alegere bona copii

Articole recomandate

Citeste si despre